• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.07.2018

18:23

SIMIĆ, SRPSKA LISTA: Vučić otvoreno da nema opipljivog rešenja za KiM

Politika

SIMIĆ, SRPSKA LISTA: Vučić otvoreno da nema opipljivog rešenja za KiM

Podeli vest

Predstavnici Srpske liste razgovarali su danas u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a prema rečima potpredsednika liste Igora Simića srpski predsednik obavestio ih je da trenutno nema rešenja za pitanje Kosova i Metohije koje bi bilo opipljivo i koje bi moglo da se ponudi građanima

- O položaju našeg naroda na KiM razgovarali smo otvoreno. U tom tonu je i predsednik Srbije rekao da trenutno nema rešenja koje bi bilo opipljivo - preneo je Simić Tanjugu. 
Na sastanku, koji je inače trajao više od četiri sata, je pre svega bilo reči o političko-bezbednosnoj situaciji i teškom položaju Srba na KiM, dijalogu koji se vodi, ali i fazi u kojoj se Srbija trenutno nalazi. 

SRBI SA KIM: Puna podrška Vučiću za kompromis na Kosovu i Metohiji!


Simić je napomenuo i da se politički predstavnici Srba sa KiM, u svakom slučaju, o svemu konsultuju sa Beogradom. 

Potpredsednik Srpske liste podvukao je da ta lista ima apsolutno poverenje u predsednika Vučića, a da to poverenje nikad nije bilo dovođeno u pitanje, što su pokazali i izbori na KiM. 

VUČIĆ više od dva sata sa predstavnicima Srba sa KiM!

On je poručio onima "koji sebe smatraju patriotama i napadaju svaki mogući predlog koji se pomene...da prestanu da se junače po pitanju Kosova i Metohije, jer je u pitanju budućnost Srba koji žive na tim prostorima, ali i celokupnog srpskog naroda". 

Simić je napomenuo i situaciju od pre nekoliko dana kada su albanski mediji na "udarnim" stranama zahvaljivali Vuku Jeremiću zbog odluke Međunarodnog suda pravde kojom je, kaže, potvrđena i legalizovana deklaracija o nezavisnosti Kosova. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloš

pre 5 godina

Trenutno možda nema, ali se predsednik Vučić trudi svim silama da nađe najbolje rešenje za KiM. Poznavajući njegove kvalitete, siguran sam da će pronaći najbolje rešenje za naš narod!

Lana

pre 5 godina

Predsednik Vucic vodi ozbiljnu i drzavotvornu politiku. Verujem da ce se naci resenje za Kosovo i da cemo ocuvati mir.

Pavle

pre 5 godina

Polako, rešenja će biti... Nije nista nerešivo kada imamo tako kvalitetnu vlast!

Rima

pre 5 godina

Da ce biti lako, nece i svi to znamo. Narod veruje u tebe Vucicu, znam da ti jedini mozes da dodjes do kompromisa.

Brki

pre 5 godina

Trenutno je vrlo teška situacija, ali verujemo da predsednik Vučić ulaže ogromne napore za pronalazak koliko toliko normalnog stanja.

mala

pre 5 godina

Za sada nemamo rsenje, ali se nadam da cemo ga naci.

Govedarica

pre 5 godina

Srbi sa KiM su na izborima jasno rekli koga podržavaju. Jeremića verovatno Albanci obožavaju.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija