• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

25.07.2018

21:53

UHAPŠENI  KRUŠEVAČKI PLJAČKAŠI:  Iz parkiranog automobila stranih državljana, OTELI DRAGOCENOSTI!

Politika

UHAPŠENI KRUŠEVAČKI PLJAČKAŠI: Iz parkiranog automobila stranih državljana, OTELI DRAGOCENOSTI!

Podeli vest

Odmah posle prijave da su opelješeni strane državljane na parking auto- puta kod Paraćina, policija je pronašla i identifikovala dvojicu pljačkaša iz Kruševca

Mera zadržavanja do 48 sati zbog  osnovane sumnje da su iz automobila marke "citroen" stranih državljana ukrali torbu, telefon dokumenta i nakit. Zadržavanje do 48 sati određeno je P.V.(41) i R.N.(39), obojica iz Kruševca.

P. V. se sumnjiči da je razbio staklo na "citroenu" parkiranom pored auto-puta u okolini Paraćina, u kom je bilo dvoje stranih državljana i ukrao torbu sa novcem, telefonom, dokumentima i nakitom. Za R.N. se sumnja da je kao saučesnik čekao na suprotnoj strani auto-puta u ,,pasat karavanu,, kojim su pobegli sa lica mesta,potvrdila je policija.

Osumnjičeni će posle 48 sati biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Paraćinu.

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE! Uhapšena četiri razbojnika - OPLJAČKALI 1,3 MILIONA DINARA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija