• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

26.07.2018

10:08

VUČIĆ U SEPTEMBRU SA SRBIMA NA KOSOVU

Politika

VUČIĆ U SEPTEMBRU SA SRBIMA NA KOSOVU

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić početkom septembra boraviće na Kosovu i Metohiji gde će se zvanično obratiti našem narodu

Ovo je dogovoreno na jučerašnjem sastanku predsednika Srbije i predstavnika Srba sa juga, severa i iz centralnog dela pokrajine.

- Razgovaralo se o ključnim pitanjima za Srbe na Kosovu i Metohiji. Teme su bile svakodnevni problemi sa kojima se naš narod suočava, bezbednost, a dobar deo bio je posvećen i perspektivama dijaloga Beograda i Prištine – kaže izvor.

SRBI SA KIM: Puna podrška Vučiću za kompromis na Kosovu i Metohiji!

Jedan od najvažnijih zaključaka jeste da će svaki predlog, stav ili odluka koju Beograd bude usvojio, prvo biti predočeni predstavnicima Srba iz pokrajine i biće saslušan njihov stav.

Zaključeno je da Albanci ne žele nikakav kompromis ili rešenje, ali da će i pored toga naša strana pokušati da ga nađe.

- I međunarodnoj zajednici i Albancima jedino je važno da dobiju sve i tako ponize Srbe i Srbiju – navodi izvor.  

VUČIĆ više od dva sata sa predstavnicima Srba sa KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 5 godina

Mislim da se naši ljudi na Kosovu osećaju sigurnije kada treba predsednik da ih obiđe.

Dragan R

pre 5 godina

Dijalog sa Srbima na KiM je dao izuzetne rezultate, pre svega u poverenju naroda prema ovoj vlasti. Rezultat Srpske Liste na izborima dovoljno govori o toj činjenici.

Miki

pre 5 godina

Predsednik je uvek uz svoj narod na KiM! Svim silama se bori za njihovu bolju buducnost!

Srba

pre 5 godina

Nasem narodu nije lako, Srbija zaista cini i nemoguce da im sto vise pomogne i verujem da ce se vrlo brzo resiti ta situacija.

Mario

pre 5 godina

Poseta predsednika sigurno znači narodu dole, barem kao u vidu umirenja i sigurnosti. Vide i oni da on daje sve od sebe,ali nije im lako.

Fudbaler

pre 5 godina

Sastanak predsednika Srbije sa Srbima na KiM može i treba da grade odnose, i da zajedno donesu zajednička rešenja za sve.

Marica

pre 5 godina

Srbi sa kosova veruju Vucicu, koliko i mi. Nadamo se svi da ce uspeti u resavanju pitanja Kosova.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija