• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink.rs

26.07.2018

18:27

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK:  Opozicija vuče paralelu između Vučića i Đinđića, rade sadašnjem predsedniku isto ono što su RADILI POKOJNOM PREMIJERU

Politika

(VIDEO) MILAN DOBROMIROVIĆ NA TV PINK: Opozicija vuče paralelu između Vučića i Đinđića, rade sadašnjem predsedniku isto ono što su RADILI POKOJNOM PREMIJERU

Podeli vest

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike dnevnog lista "Informer", govoreći o najavi da će Vučić u septembru biti sa Srbima sa KiM, kaže da je to važno jer će tada možda biti iznet neki plan ili predlog rešenja za Kosovo i Metohiju

-  Pritisci na Beograd ne stvaraju rezultat koji su Albanci očekivali i otud ovakve stvari poput Kfora koji praktično pravi granicu menjajući znakove i putokaze - kaže Dobromirović, dodajući da ove sitnice Albanci koriste za konačnu demarkaciju. Rešenje, ističe, mora da postoji.

- Amerikanci sve više govore o podeli Kosova i više ne podržavaju maksimalističke ciljeve jer Kosovo nije država. Tamo vladaju kriminalne grupe i klanovi i ta tvorevina ne može biti država - kaže Dobromirović.

Kada je reč o istraživanju medijske mreže Antidot i ponavljanju matrice koju smo videli pred atentat na Zorana Đinđića, Dobromirović kaže da opozicija pokušava da povuče paralelu između Vučića i Đinđića i rade sadašnjem predsedniku isto ono što su radili pokojnom premijeru.

- Kriminalizuju ga i napadaju svaku njegovu odluku. Spremaju teren za opravdanje u slučaju da se Vučiću ili nekom njegovom saradniku nešto desi, a reći će da je bio uvučen u kriminal. Deo medija ponaša se danas kao uoči atentata 2003. godine - kaže urednik "Informera".

ANTIDOT OTKRIVA: NAPADI NA VUČIĆA ODVIJAJU SE PO ISTOM OBRASCU KAO I NAPADI NA ĐINĐIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
veksi

pre 5 godina

Opozicjia ne postiji u Srbiji. Nemaju program niti znanje da se domognu vlasti

Boža

pre 5 godina

Mogu da rade šta god hoće, njihov rad je prepoznatljiv, lako uočljiv i ne mogu da steknu nove pristalice.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija