• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

27.07.2018

10:31

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Koliko si samo BESTIDAN I BAHAT kad hoćeš da zabraniš rijaliti, A BAŠ TI SI GA DONEO U SRBIJU!

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA DRAGANU ĐILASU: Koliko si samo BESTIDAN I BAHAT kad hoćeš da zabraniš rijaliti, A BAŠ TI SI GA DONEO U SRBIJU!

Podeli vest

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije, obratio se otvorenim pismom Draganu Đilasu i podsetio ga na neke stvari koje je, izgleda, tajkunski opozicionar potpuno zaboravio ili ne želi da ih se seti

Pismo Željka Mitrovića prenosimo u celosti:

Dragi Điki,

Dugo ti nisam pisao i da budem potpuno iskren, nisam ni planirao ali tvoja tvrda stolica ispisana u 30 tačaka koju nazivaš političkim programom, a koji ustajalo odiše utiskom da se vaša cenjena politička grupica dobrano preznojila i namučila da napabirči bar naizgled dovoljno reči, istina slabo povezanih ali ipak reči, i to samo iz razloga da plan o budućnosti Srbije nekako ipak rastegnete na papiriću malo većem od pola salvete.

Ne bi ovo ni bilo vredno pomena, dragi moj Điki, da ne ukazuje na naglo pogoršanje tvog mentalnog stanja zbog čega sam morao da ti napišem par reči i to više kao doktor koji ti prepisuje lek ili terapiju koju treba da primiš, kako Srbiji ne bi oduzeo još koju deceniju i još koju milijardu.

Điki dragi, samo čovek koji se najeo zabranjenih pečuraka ili je izgubio zdrav razum može u prioritetima svog političkog programa predlagati zabranu rijaliti programa. Koliko, dragi Điki, treba dodatno da budeš beskrupulozan, bestidan, bahat i besraman pa da zaboraviš da rijaliti programe u Srbiju nisam doneo ja, već ti, dragi Điki, i to na velika vrata Velikog Brata, i to onog u kome su se u tvojoj produkciji, a u Pionirskom gradu, vadili polni organi i stavljali na trpezarijski sto, a kao spomenik tom remek delu u tada otetom Pionirskom gradu, ostavio si mrtve pacove i žive bubašvabe kao poklon budućim generacijama dece koju imamo i ti i ja.

Da li si zaboravio, dragi Điki, da si se obogatio terajući medije da emituju rijaliti programe iz tvoje produkcije i tako oteo medijima desetine miliona evra? Ja, dragi Điki, nisam zaboravio jer se i danas borim sa dugovima koje si mi ti i tvoj rijaliti programi napravili. Na svu sreću ja danas bez tebe, dragi Điki, proizvodim programe iz te kategorije za koje dobijam međunarodna priznanja.

Ali, i da zaboravim na trenutak ovo tvoje lopovsko licemerje i da je okosnica tvoje politike borba protiv rijalitija, ne mogu da zaboravim prvu tačku vašeg cenjenog političkog i pomalo arhaičnog plagijata gde pominješ vladavinu prava. Pa, Điki dragi, svi smo za vladavinu prava, samo što pravni sistem koji danas vlada u Srbiji nije instalirao Vučić ili neki vanzemaljci, nego ti, dragi Điki, i to sa Borisom i ekipom.

Kao što znaš da ja znam, tako znaš i da nismo ti i ja jedini koji to znamo, to znaju svi pa čak i moja baba Stana, pa stoga nije baš najjasnije koliko je duboka tvoja demencija, te si zaboravio da ste skoro sve današnje sudije i tužioce izabrali baš vi, pa me molim te podseti koji si to spor izgubio, pa si spoznao da u Srbiji postoji nedostatak vladavine prava ili te ipak samo trese nostalgija za vremenima kad si hapsio i tamničio bez suda i presuda.

Tanjug/Pink.rs


Ali da niste baš sve promašili govori činjenica da se slažem sa vašim zahtevom za lustracijom? To jeste dobro pitanje za Vučića. Zašto nema zakona o lustraciji koji bi sve vas lopove i nosioce korupcije među vama, konačno lustrirao, jer ste baš vi bili nosioci vlasti skoro punih petnaest godina, pa je normalno da vam se pored moguće lustracije proveri i poreklo imovine.

Ako se dobro sećam, dragi Điki, nekada si znao dobro da računaš i zato insistiram da mi kao dobar matematičar specijalizivan za izračunavanje procenata pri izgradnji mostova, ekspert za igre sa šibicama i marketinško-tapkaroškim sposobnostima objasniš, kako se politikom protiv siromaštva mogu baviti oni za čije vladivine su Srbi bili najsiromašniji a vladari najbogatiji, ovo je trebalo da bude obrnuto pa verujem da si se ovde, dragi Điki, potpuno pogubio.

Ali, nije ovo jedino mesto gde si se pogubio, ako sam dobro primetio nisi zadovoljan ni medijima i pored toga što, od vremena kada je internet zauzeo lidersku medijsku poziciju u celom svetu, ove teme postoje još samo u Africi. Uostalom, ti si apsolutni gospodar sveukupne internet dijareje i svih fekalija na društvenim mrežama što ti očigledno nije dovoljno, ali ne zbog medijske dostupnosti i medijskog prostora, dragi moj Điki, već zbog politike koju zapravo i nemaš, a nju ne mogu nadoknaditi mediji brijanjem mozga na kome si uvek insistirao.

Da konačno pređem na ozbiljne teme kojima ste krunisali vaš “srednjoškolski pismeni” bez ijednog molekula zrelosti i razumevanja gde se Srbija nalazi danas. Dragi Điki, samo neko ko je prespavo četiri godine ili je bio na Marsu do danas, moze o najtežem srpskom pitanju, a to je nedvosmisleno Kosovo i Metohija, govoriti, ili još gore pisati, u nekakvom političkom programu kao o izboru gde će letovati ili još gore, u kojoj će kafani ručati.

Politička zrelost nije slučajna stvar i stiče se posvećenošću i snažnim osećajem za nacionalno dobrim rešenjima,nije dovoljno imati digitron i brutalnu halapljivost kako bi se učestvovalo u ovako važnim pitanjima.

Dragi Điki, poneki trenuci naše epohe su suviše retki da bi ih trošili na vašu površnost i neshvatanje trenutka. Ako vam već niko nije sudio zbog veleizdaje koju ste sproveli sa Međunarodnim sudom pravde 2008. godine i namernom verifikacijom kosovske nezavisnosti, onda se bar uzdržite od pevanja u crkvenom horu opasnih pesama posle kojih uvek, ali uvek, ginu samo srpska deca.

Željko Mitrović             


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cirkus

pre 5 godina

Svaka reč mu je na mestu. Ovo je mišljenje celog naroda iskazano rečima jednog čoveka.

leko

pre 5 godina

Znamo ko je rijaliti doneo u Srbiju, a sad nesto pricaju, nemaju oni ni stida ni srama!

Miodrag

pre 5 godina

U Mitrovićevom stilu pa neka Điki demantuje ako ima šta ,jer sve od reči do reči je tačno.

Jelena

pre 5 godina

Đilasova politika je jedini rijaliti koji treba zabraniti.

Miroslav

pre 5 godina

O bestidnosti i bahatosti Djilasa uopste nema dileme, u to smo se uverili bezbroj puta. Svaka cast, Mitrovicu.

Alhemičar

pre 5 godina

Đilas ne samo da je doveo rijaliti u Srbiju nego se i okoristio debelo projektom veliki brat.

Milena

pre 5 godina

Mitrović je u pravu sve što je napisao. Điki je izgleda stvarno prespavao ne samo četiri godine već malo duže.

Maja

pre 5 godina

Bravo Mitrovicu, svaka ti je zaltna, treneba neko da ga vrati u realnost.

Dimitrije

pre 5 godina

Rijaliti programi su sluzili da bi se narod zabavio ili zatupio, dok Djilas i pajtasi vrsljaju okolo. Nisam pristalica rijaliti pevacica niti starleta, a jos manje sam pristalica Djilasove lose politike

lu salome

pre 5 godina

Otvoreno pismo Đilasu i Mitroviću: Ne zna se ko je komičniji od vas dvojice, molim Vas ako biste bili ljubazni da nastavite sa otvorenim pismima, jer znate kako, narod baš želi da zna i jako ga zanima vaša OTVORENA prepiska. Jer, znate, poslovi i egzistencija nam zavisi od čitanja istih. Hvala.

Mare

pre 5 godina

Pa kada je on tada trebao da se ugradi kao svi ds lopovi.I jos upropastio deciji pionirski park.Eto koliko njega bas briga za decu Srbije.Nula od coveka.Srbija mora imati zakone za bivse politicare lopove,izdajnike...

pavle

pre 5 godina

Đilas je najveće zlo koje se stvorilo na našoj političkoj sceni.

dami

pre 5 godina

Tako bezobrazno i sebično stvorenje kao što je Đilas se retko sreće.

Nensi

pre 5 godina

Hvala ti Mitrovicu sto si otkrio jos jednu cinjenicu o Djilasu. Narod ce jos vise shvatiti koliko je dobro da smo ovakve oterali sa vlasti.

Bozidar

pre 5 godina

Oce para nezaita jedna.grupa Nema vise da ga njegov kum Mladja guraHteli su i hotel Beli Bor na. Tari da otmu odVojske ali ih Nikolić pobedi. Lopurde. Mladja je poltron. Bio je Četnički vojvoda i žuti poltron .

ana

pre 5 godina

Djalas je oduvek samo zeleo da napuni svoje dzeove drzavnim parama otimajuci od naroda

Clay

pre 5 godina

Mitrovicu vi ste vlasnik privatne televizije,i nemate obavezu da se pravdate bilo kome,sta cete i kako emitovati na vasoj tv,jer te programe placate is svog dzepa.21 vek je svako bira sta ce gledati,ako vam se ne svidja zadruga,nemojte je gledati,ali niko nema prava da trazi ukidanje realiti programa.Djilas je pokazao da je tezak licemer,dok je punio dzepove,od reklama,i nametao realiti VB kao najgledaniji tv formu,sve mu je bilo ok,sada kada Mitrovic to radi sa Zadrugom,ne valja mu Zasto? Isti je princip.U kampanji se zalagao za besplatne vrtice,a dok je bio na vlasti placali smo 9700 din,cim su ga najurili racun se prepolovio,plus nam je grad refundirao tek ove godine, sve sto nam je Djilas pokrao.Ne volim licemere,nikada ga necu podrzati,bas zbog ovakvih stavova.Dok si bio na vlasti peljesio si sve sto si mogao,sada kada visi nisi u mogucnosti,sve ti smeta.

beba

pre 5 godina

Nije ti ni do kolena.Zeljko ti si za njega institucija.

baki

pre 5 godina

Dragi Zelko, nisi u onoj grupi koga mogu da cenim ali, da nosim kapu veruj mi da bih je pred tobom skinuo za ovo pismo koje si mu napisao!!! Svaka ti je zlatna i na mestu !!!!

srdjan

pre 5 godina

Dragi djiki hahahahaaaaaaaa Neotesana lopovcino

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija