• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

27.07.2018

18:57

ŠIPTARI KUJU PLAN DA NAPADNU VRANJE: Lider SRS Vojislav Šešelj upozorava da je NAŠA ZEMLJA U VELIKOJ OPASNOSTI!

Politika

ŠIPTARI KUJU PLAN DA NAPADNU VRANJE: Lider SRS Vojislav Šešelj upozorava da je NAŠA ZEMLJA U VELIKOJ OPASNOSTI!

Podeli vest

Albanci sa Kosova imaju do detalja razrađen plan kako da udare na jug Srbije i krenu u osvajanje Vranja

Na ovo u razgovoru za Informer upozorava lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji ističe da su s takvim opasnim planovima upoznate i srpske bezbednosne službe i da je Srbija spremna da im se suprotstavi!

Beograd je ključ

Od toga koliko je Beograd uključen u živote Srba na KiM zavisi i naš opstanak. Predsednik Vučić se bori za interese Srba na KiM. Druga strana je zatvorena za kompromis, kaže Srđan Popović iz Gračanice.

Alarmantna situacija

Povodom poslednjih upozorenja predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se, ukoliko ne rešimo kosovski problem, "spremimo da za 40 godina branimo i Vranje", lider radikala kaže da je situacija još alarmantnija.

- Kakvih 40 godina?! Odande su već počela iseljavanja, kao i iz drugih gradova na jugu Srbije... Vranje je posebno problematično jer je blizu Preševa, koje je etnički gotovo potpuno albansko. Vi znate da sam ja veoma dobro informisan čovek i da imam odlične obaveštajne izvore. Imam informacije da Albanci već imaju pripremljen plan za napad na Vranje - upozorava Šešelj i otkriva da šiptarska strategija ide u dva pravca:

KOLINDA NEMA OBRAZA I SRAMA: VELIČA OLUJU I TOMPSONA, PA KAŽE DA BI RADO DOŠLA U SRBIJU!

- Jedan deo predviđa da Albanci još intenzivnije nastave naseljavanje po centralnoj Srbiji. Spremljen je ogroman novac za kupovinu srpskih kuća na jugu zemlje, od Vranja, pa redom. Kosovo je već prenaseljeno i mnogi Albanci su otišli odatle da rade u inostranstvu. Šalju novac nazad, ali veći deo para za ovu akciju obezbeđen je drugim kriminalnim kanalima. Drugi deo plana predviđa i da se iz Preševa vodi akcija napada na Vranje jer su veoma blizu. Plan je da tu budu stacionirani kosovski specijalci i ekstremisti koji bi krenuli u napad - tvrdi Šešelj.

USTAŠKO PROKLETSTVO! Ovo su poznati Hrvati koji su obišli Pavelićev grob, a ONDA IH JE STIGLA STRAŠNA SUDBINA!

On dodaje da je Srbija spremna da odgovori na takve upade i interveniše.

Beta

- Mora im se zabraniti da kupuju zemlju i stanove po Srbiji! To nije slučaj samo na jugu već i širom zemlje, čak do Vojvodine! Morali bi imati status kao stranci. Takve transakcije se moraju proglasiti ništavnim, a taj Albanac što je dao novac nek ostane bez para - predlaže lider SRS.

Dati im sve osim državnosti

Prvi čovek radikala iznosi i svoj plan za rešenje kosovskog problema...

Hvala Bogu, nemam rak!

Šešelj je nedavno operisao izraslinu na levoj strani vrata, a uzorak tkiva poslat je na histopatološku analizu da bi se utvrdilo da li je reč o malignom oboljenju. Na svu sreću, nalazi lekara potvrdili su da je reč o običnoj cisti, a ne kanceru!
- Sve je u redu, žilav sam ja. Reč je bila o cisti, a ne o tumoru! Nisam ni inače mnogo bio uzbuđen oko toga, već sam jednom pobedio rak - poručuje Šešelj.

- Albancima treba dati najširu moguću autonomiju, da budu potpuno slobodni od Srbije, ali bez svoje države! Istu takvu autonomiju i prava trebalo bi dati Srbima s Kosova u 12 naših opština, koje bi bile povezane u ZSO. Srbija bi imala vojsku na tom prostoru, a oni policiju Kosova, koja ne bi smela da ulazi u srpske opštine sem u izuzetnim situacijama, dok naša ne bi ulazila kod njih. Kosovo bi praktično imalo najširu moguću autonomiju u Srbiji, dok bi ZSO takav status imao unutar Kosova. Priština bi mogla da ima sve, i svoj novac ako žele, čak i da postanu član nekih međunarodnih organizacija sportskog karaktera... Ako može Velika Britanija da funkcioniše po tom modelu i šalje više timova, što ne bismo i mi? Mi bismo strateški trebalo da kontrolišemo teritoriju, posebno u 12 naših opština. Zapadne sile moraju da povuku priznanje Kosova - navodi Šešelj.

Vjericu ne dam, al' sam joj rekao da obriše tvit

Tanjug

Šešelj kaže i da je savetovao svojoj funkcionerki Vjerici Radeti da obriše neprimereni tvit u kom je izvređala preminulu predsednicu udruženja "Majke Srebrenice" Hatidžu Mehmedović.

- Već duže vreme nemam vremena da se bavim Tviterom. Ali kada sam čuo za Vjeričin tvit, savetovao sam joj da ga povuče i rekao da je nespretno sročeno jer se ne shvata suština. Ona je aludirala na to da se pričalo da su muž i dva sina Hatidže Mehmedović u stvari živi, kao što je nedavno otkriveno da sin Munire Subašić živi u Kanadi. Da se razumemo, nemamo mi razloga da žalimo Hatidžu Mehmedović, niti da je poštujemo jer se radi o osobi koja je krajnje amoralna i koja je neprekidno Srbe optuživala za genocid, i to ne samo u Srebrenici nego i širom BiH. Radeta je ugledni funkcioner SRS i potpredsednik Skupštine i nećemo nikome dozvoliti da je smeni. Žestoko ćemo se boriti protiv njenog opoziva! Treba pohapsiti ove izdajnike poput Čede i Čanka, koji tvrde da je u Srebrenici bilo genocida. Jeste bilo zločina, ali ne i genocida - uporan je Šešelj.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija