• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2018

12:06

STEFANOVIĆ O SAVEZU ZA SRBIJU: Đilasov program besmislen i neozbiljan! Hoće da se bori pritiv rijalitija KOJI JE ON DONEO U SRBIJU!

Politika

STEFANOVIĆ O SAVEZU ZA SRBIJU: Đilasov program besmislen i neozbiljan! Hoće da se bori pritiv rijalitija KOJI JE ON DONEO U SRBIJU!

Podeli vest

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović kaže da je program Saveza za Srbiju koji je objavio Dragan Đilas besmislen i neozbiljan.

- O programu koji je objavio Đilas mislim isto što i o programu za Beograd, čija je paradigma bila tačka koja je glasila ''Gradićemo škole tamo gde su potrebne''. Vrlo besmisleno i neozbiljno - rekao je Stefanović za Alo.

ĐIKI JE MALO NERVOZAN! Poludeo jer ga proziva humoristički sajt!

Ima nekoliko tačaka za koje, kaže, ima dilemu da li ih je Đilas napisao ili su mu "podmetnuli", pošto je, dodaje, navedeno da će biti pokrenuta lustracija protiv onih koji su se obogatili i zloupotrebili državne resurse dok su bili na funkcijama.

- Ili, recimo, da će se protiv rijaliti programa boriti čovek koji je doneo prvi rijaliti u Srbiju ''Velikog brata'', i za to uzeo prostor u ''Pionirskom gradu'', koji je bio namenjen deci - rekao je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Filip

pre 5 godina

Njihov program u 30 tačaka je obična ironija i besmislica , prvo bi onda trebali Đilas i jeremić da dokažu poreklo svoje imovine.

Dača

pre 5 godina

Đials se obogotaio na Velikog brata više od 10 miliona evra ,a sada kao hoće da ukine rijaliti , smešno.

Mašnica

pre 5 godina

Možda je smislio nešto unosnije od rijaliti programa pa sada želi to da promoviše. Ko zna?

Dragan

pre 5 godina

Tajkun koji je bogatstvo stekao na rijalitijima sada trazi ukidanje istog . Hipokrizija na delu !

hanzaplast

pre 5 godina

Djilasova sama pojava je besmislena, coek da ima obraza, pobegao bi daleko od drzave koju je pokrao i ne bi se vise nikad javljao...

Anja

pre 5 godina

Savez za Srbiju su stvorili oni koji istu žele da dokralče, pošto su njeno uništenje odavno započeli!

Lara

pre 5 godina

Vazno da je on pobrao na tom projektu sve pare, pa kad se nafatirao vise mu nije bilo interesantno. Uzimao je od dece da bi stavio sebi u dzep, sramota

Arsa

pre 5 godina

Odakle toliki zaokret u politici pa sad neke koalicije poput Frankenstajna? Opozicija je spojila nespojivo.

jelko

pre 5 godina

Ubaciti ove iz opozicije u rijaliti,koji su sami doneli.

Iva

pre 5 godina

Đilas bi da programom od trideset tačaka opere svoja nedela, ali ne shvata da mi građani nismo zaboravili njegove pljačke!

Dostana

pre 5 godina

Ne samo o rijalitiju nego o svim lošim stvarima koje je doneo u zemlju, ono što je izgubio, ukrao, prodao...sada je prvi da komentarise i ruga se.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija