• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2018

15:17

VUČIĆ OBIŠAO HOLIVUDSKU EKIPU KOJA SNIMA U BEOGRADU: Projekat vredan 17 miliona dolara

Politika

VUČIĆ OBIŠAO HOLIVUDSKU EKIPU KOJA SNIMA U BEOGRADU: Projekat vredan 17 miliona dolara

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas ekipu filma "Crawl", koja snima scene u Luci Beograd

Predsednik Vučić razgovarao je sa producentima filma i predstavnicima najznačajnije svetske filmske kuće Paramount pictures, kojima je ovo prvi filmski projekat u Srbiji, vredan 17 miliona dolara, saopštila je Služba za saradnju sa međima predsednika Srbije.

- Izuzetno mi je drago što još jedna od holivudskih produkcija svoje snimanje počinje u Srbiji. Ovakvi projekti su veoma značajni za promociju naše zemlje. Nastavićemo da radimo na tome da Srbija postane omiljena destinacija velikim filmskim kućama, kao što je Paramount pictures -  istakao je predsednik Vučić.

VučićTanjug

Vučić

On je podsetio da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata i izrazio očekivanje da će film "Crawl" ostvariti zapažene uspehe u bioskopima širom sveta.

Producent filmske kuće Paramount pictures Kreg Flores zahvalio je predsedniku Vučiću na gostoprimstvu, pomoći i podršci koju pruža tokom snimanja filma u Srbiji. 

- Veoma smo zadovoljni uslovima rada. Kvalitet filmske ekipe je na visokom nivou, kao i saradnja sa institucijama koje učestvuju u procesu snimanja - istakao je Flores.

Reditelj filma "Crawl" je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario ("Pirati sa Kariba") i Beriju Peperu ("Spasavajući redova Rajana").

Lokaciju za snimanje filma "Crawl" sa predsednikom Vučićem obišao je i ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ema

pre 5 godina

Zahvaljuci ozbiljnoj politici predsednika i Vlade Srbije nasa drzava je postala privlacna i za najvece svetske filmske kuce.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Lepa je vest ćuti da su u Beogradu snimaju holivudski filmovi.

paramonte

pre 5 godina

Srbija je uvek bila odlicna lokacija za snimanje filmova.

Miko

pre 5 godina

Jos jedan lep i domacinski gest naseg predsednika, a ekipi srecan rad u nasoj Srbiji.

Odisej

pre 5 godina

Srbija treba da radi na tome da bude najbolja destinacija za snimanje visokobudžetnih holivudskih filmova. Sve smo bolji u tome.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Srbija je poželjna celom svetu za saradnju u svim oblastima.Mala smo zemlja u odnosu na mnoge a veoma atraktivni i značajni svima.

Brle

pre 5 godina

Pa toliko lepa priroda srbije i zasluzuje da se pojavi na filmu.. da nas vidi svet..

Arsen

pre 5 godina

Ovo je odlicna promocija nase drzave. Politika ove vlade donosi pozitivne rezultate; ne secam se da je "Paramount" nekad snimao kod nas!

Jacika

pre 5 godina

Dobar nacin da se za Srbiju cuje i u holivudu, ipak smo mi zemlja sa sjajnim prirodnim bogatstvima, a za njih jeftin prirodni resurs za moguca snimanja

Koja

pre 5 godina

Holivud u Beogradu. Dolazak stranih filmskih ekipa u naš grad od velikog je značaja za našu kulturu i doprinosu jedne dobre atmosfere u Beogradu.

Nemanja

pre 5 godina

Nadam se da će što više proucenata doći u Srbiju.

Ančika

pre 5 godina

Treba činiti sve što pozitivno utiče na dalji razvoj naše zemlje, a saradnja sa filmskim producentima itekako svetu može pokazati lepotu naše zemlje.

Slađa

pre 5 godina

Stigao nam je i Holivud ! Divna promocija naše zemlje !

Luka

pre 5 godina

Reklama je odlična ovim putem. Baš mi je drago što su zadovoljni. Možda ovo postane i češća pojava.

samo Danka

pre 5 godina

Bravo. Sve vise se prepoznaju potencijali i bogato kulturno istorijsko nasledje Srbije. Dobra reklama za razvoj turizma.

Nena NS

pre 5 godina

Naravno da je to dobra reklama za Beograd i Srbiju!A svakako imponuje i kad drugi ostavljaju svoje pare baš u Srbiji!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija