• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

31.07.2018

19:10

TAČIJEVA LOPOVSKA MATEMATIKA: Zmija neće "podelu" Kosova, ali najavljuje KOREKCIJU GRANICE SA SRBIJOM?!

Politika

TAČIJEVA LOPOVSKA MATEMATIKA: Zmija neće "podelu" Kosova, ali najavljuje KOREKCIJU GRANICE SA SRBIJOM?!

Podeli vest

Kosovski predsednik Hašim Tači kaže da neće biti podele Kosova, ali je priznao je da će biti "korekcije granice sa centralnom Srbijom"

Hašim Tači je to izjavio na konferenciji za novinare u Prištini, dodajući da je korekcije bilo i sa Crnom Gorom i Makedonijom.

Na pitanje novinara što po njemu znači stavljanje pitanja Preševske doline na pregovarački sto u Briselu, Tači je rekao da "veruje da je to prilagođavanje granice između Kosova i Srbije, nakon obostranog priznavanja".

- Imaćemo korekciju granice. Kao što smo radili sa svim zemljama regiona i uspeli u razgraničenju sporazumom sa Crnom Gorom i Makedonijom. U slučaju uzajamnog priznavanja dve zemlje, imaćemo državne granice, imamo oko 400 kilometara granične linije sa Srbijom - rekao je Tači, ubeđen da će NATO pomoći Kosovu u tom pogledu, prenosi RTS.

JA VAM KAO ŠPIJUN KAŽEM DA ĆE PODELA KOSOVA BITI TEMA! Šokantno obraćanje poslanika U KOSOVSKOJ SKUPŠTINI!

Dodao je da se o podeli Kosova nikada nije razgovaralo, nazivajući je "lažnim vestima".

Predsednik privremenih institucija u Prištini kritikovao je političke partije zbog izostajanja šireg konsenzusa u vezi sa završnom fazom dijaloga sa Srbijom.

Komentarišući činjenicu da ga opozicija ne prihvata kao glavnog preogovarača, on je ocenio da se "ne treba fokusirati na linč, već na objedinjavanje političkog spektra na Kosovu".

Kritikovao je partije i zbog toga što je zbog takvog njihovog stava u međuvremenu izgubljeno vreme za viznu liberalizaciju, ali i za formiranje kosovske vojske. 

Ranije danas, šef kabineta kosovskog predsednika Bekim Čolaku rekao je da će se u Briselu razgovarati i problemu takozvane Preševske doline.

ZMIJA TAČI BI DA RATUJE: Nema te sile koja nas može naterati i da razgovaramo o PODELI KOSOVA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milo

pre 5 godina

Korekcija se radi na arbitraži a mora je biti i na granicu na Dunavu sa RH a možda i sa BiH...

Branko

pre 5 godina

Pa ti to izgleda sve najbolje znas, kao da te pravio Milo Milogorac!!!???? Pa Hrvati su imali arbitrazu sa Slovenijom pa to sve nista ne priznaju, vi njima slobodno dajte Prevlaku da im se uvucete u "S*PAK"??????? Ako se granice prave po katastarskim knjigama, zas "REPULIKA SRPSKA NIJE DOBILA 62 % TRITORIJA POSTO TO PO KNJIGAMA IMA" Vidim ja da se ti uvjek pojavis kad se prodaje pamet, haaaa haaaaa haaaaa!!!!??????

Bože pravde

pre 5 godina

Kad se samo setim 95g kada je krivousti Franjo najavio Oluju pa su četnici i vojvode, govorili hrvatima da oni nisu sposobni za nekakvu vojnu akciju i to Oluju i da će im to biti, samo vetrić iz guzice(spuvanac). Pa eto, taj vetrić oduva, sve velikosrpske laži i obmane i celu mitomaniju i 250 000 idiota, ispranog mozga u kolonama, koji su u to verovali i podržavali a taj krivousti idiot ih pustio žive i to posle 4g genocida nad Hrvatima i katolicima i muslimanima. A za kaznu na kraju ode Kosovo pa eto uskoro u Evropi, nova muslimanska država, Republika Kosovo i to namesto mitomanske i genocidne i pravo(krivo)slavne Velike Srbije? A posle neko kaže da nema Boga i da nema pravde i da "Bože pravde" nije prava Srpska himna, koliko god bila ironična!

miško

pre 5 godina

kada to svate (ili izumru) svi ovi koji ti lupaju minusove.... onda će doći mir na Balkanu

Branko

pre 5 godina

Od vas Hrvata nikad ljudi, ja ne znam zasto vi u opste idete u crkvu kad nista nista naucili puni ste zlobe i mrznje!!!!!?????? NAJGENOCIDNIJI NAROD U SVETU I U ISTORIJI SU HRVATI, IMALI SU JEDINI U SVETU LOGOR ZA DECU GDE JA STRADALO IMENOM I PREZIMENOM 20 000 DECE"!!!????? JEDINI U SVETU STE UVEK BILI NA STRANI OKUPATORA I CINILI ZLOCINE, OD AUTROUGARSKR, NEMACKE I SAD NATO, NIKA I NISTE BILI SAMOSTALNI!!!!!?????? "KAZES DA SU 250 000 ISPRALI MOZAK, PA VAS IMA 3,5 MILIONA PA VAM JE OKUPATORSKI NATO ISPRAO MOZAK"!!!!!??????

Branko

pre 5 godina

Ako bog treba nekog da kazni onda ste to vi Hrvati-bezboznici idete u crkvu i molite se bogu i sta vas on uci!!!!?????? "I DAN DANAS ORGIJATE PO UTAKMICAMA I TRGOVIMA UZ USTASKE PESME I POVIKE DA TRBA NEKOG UBITI"!!!!!????? "KOJI DO JOS NAROD U SVETU RADI I U KOJ DRZAVI, MOZDA U LAZNOJ DRZAVI KOSOVO POSTO STE VI NIHOVA BRACA PO ORUZJU I ZLOCINIMA"!!!!??????

Aleksa Veliki

pre 5 godina

@ boze pravde Zar ti zaista mislis da su ustase to same izvele !? Oluja je americka akcija potpomognuta njihovom logistikom i izdajom Srba inace bi oni zauzeli sipak malo i metar Srpske Krajine da nije bilo izdajnika i sabotaza sa srpske strane . Mogu da se busaju koliko hoce ali bice jos prilike da se pogledamo kroz musicu

Dejjan

pre 5 godina

@Kakav se ovo ludak javlja, uz reci nase himne. Nisam skoro nista gluplje procitao. Po tom modelu moglo bi se svasta opravdati, ali treba biti manijak i razmisljati na taj nacin.

u magnovenju

pre 5 godina

Нема поделе, нема корекције. Косово је Србија!

Arpad

pre 5 godina

Pa nece ta taktika proci, mislim nije samo da mi necemo dozvoliti neke zavrszlame vec i drugi se pitaju. Sve vise stranih drzava uvidja pravo stanje i situaciju.

Zagor

pre 5 godina

Dobice da ne kazem sta! E, pa ne moze i jare i pare. Sanjaj, Taci!

StereoBanana

pre 5 godina

Taci pocinje polako da omeksava stavove, pocinje da pazi sta i kako prica, vise nije nadmen kao sto je bio. Verovatno je svestan i problema koje ima sa svojim kolegama (Haradinaj i ostali zlocinci) a moguce sa su mu i sa Zapada malo pritegli lanac. Sve u svemu, siguran sam da ce se ovo po nas zavrsiti mnogo bolje nego sto smo se nadali.

vlada

pre 5 godina

Resenje treba doneti na medjunarodnom nivo sto pre.

Fudblaer

pre 5 godina

Tačijeva lopovska posla, ništa drugo i ne zna da radi, sem da laže narod.

Queen038

pre 5 godina

Šta je,možda bi malo i u Srbiju da zakaži??? Jadno!!!!

Milan Savić

pre 5 godina

Koja njegova matematika, sad im je podrška u minusu. A on neka sad računa...

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Vojska Kosova nema legitimitet i kao takva neće biti formirana.

Ilija

pre 5 godina

Nema govora o podeli Kosova i Metohije , to je sastavni deo Srbije.

Ana

pre 5 godina

Veliki bezobrazluk sa njihove strane, ovo nema smisla više. Trebalo bi nadležni da reaguju da prekid dijaloga sa njihove strane.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija