• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.07.2018

20:28

ČEŠKA PPF GRUPA POSLE TELENORA KUPUJE I SBB, za račun tajkuna ŠOLAKA I ĐILASA! Mastermajnd operacije - DRAŠKO PETROVIĆ!

Politika

ČEŠKA PPF GRUPA POSLE TELENORA KUPUJE I SBB, za račun tajkuna ŠOLAKA I ĐILASA! Mastermajnd operacije - DRAŠKO PETROVIĆ!

Podeli vest

Vest da je češka PPF grupa kupila mobilnog operatera Telenor u prvu ruku zvuči sasvim normalno i tu, reklo bi se, nema ništa čudno

Čak i informacija do koje je Informer došao, da je češka finansijska grupacija PPF Petra Kelnera "bacila oko" i na najvećeg domaćeg kablovskog i internet operatera SBB, ne zvuči u startu čudno, ali kad se malo zagrebe ispod površine ovog slobodno možemo reći ledenog brega od vesti, čekaju nas dobro poznate face tajkuna - Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

GOTOVO JE: Telenor u rukama PPF grupe!

Kupovina SBB-a od strane PPF grupe je, naime, samo maska koja treba da sakrije prave kupce - upravo dva Dragana, Đilasa i Šolaka. Jer, ne daj Bože da kablovski i internet operater kojim slučajem padne u nečije "tuđe" ruke, pa oni izgube kontrolu nad njim. Izgubili bi tako glavno oružje pomoću kojeg pokušavaju da se vrate na vlast.

Ova dva tajkuna smislila su pakleni plan da se Zapadu i dalje predstavljaju kao ugnjetemi pravdoljupci u "napaćenoj" Srbiji bez slobodnih medija, a da ustvari kontrolišu kompletnu internet i kablovsku mrežu! I za to im treba pokriće,  a našli su ga tako što će u igru ubaciti "ni krivu ni dužnu" PPF grupu koju, inače, osim Telenora ništa drugo nije zanimalo.

U prevodu Šolak i Đilas će od Šolaka i Đilasa kupiti SBB za Šolaka i Đilasa. Zvuči ludo, ali samo na prvi pogled, jer dva tajkuna, dva Dragana, upravo na to i računaju!  

VIŠE NEMA TAJNI! PETREUS, ŠOLAK I ĐILAS ZAJEDNO HOĆE DA ZAGOSPODARE SRPSKIM MEDIJSKIM PROSTOROM!

Najnovija saznanja Informera govore da je mastermajnd čitave operacije preuzimanja SBB-a od strane Đilasa i Šolaka zapravo desna ruka vlasnika PPF Grupe Petra Kelnera - Draško Petrović, bivši direktor Telokoma!

Upravo on je, kažu naši izvori, osmislio plan prema kojem Đilas i Šolak treba da kontrolišu SBB Kelnerovim parama, na isti način na koji su to radili parama SBB-a!

wikipedia.org

Draško Petrović

Na potezu bi sada trebalo da bude država, odnosno antimonopolske agencije. Jer, ukoliko ovaj podli plan bude ostvaren, samo dvojica ljudi kontrolisali bi veliki deo mobilne i fiskne telefonije, internet i kablovske mreže!

I nema ni trunke sumnje da bi tu moć iskoristili u političke svrhe i za pokušaj rušenja vlasti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija