• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2018

08:34

VUČIĆ: Veselin Milić je mlad i odgovoran čovek, PRED NJIM SU JOŠ MNOGI IZAZOVI

Politika

VUČIĆ: Veselin Milić je mlad i odgovoran čovek, PRED NJIM SU JOŠ MNOGI IZAZOVI

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je promene na čelu Policijske uprave Beograda i istakao da je dosadašnji prvi čovek gradske policije, Veselin Milić, mlad, ozbiljan i ogovoran i da je uveren da je pred njim još mnogo važnog posla i velikih izazova

- Veselin Milić je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Još mnogo važnog posla i velikih izazova je pred njim. Uveren sam da ćemo imati odličnu saradnju i u okviru poslova iz nadležnosti Kabineta predsednika Republike - jasan je bio predsedik Vučić, odgovarajući na pitanje lista Alo da komentariše promene u vrhu MUP-a.

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a.

Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, a Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pele

pre 5 godina

Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.Što je funkcija veća to su obaveze veće.

zvonko

pre 5 godina

ne sumnjam u naseg predsednika,zna covek posao i samo napred,zavesce red on svugde.

Mašnica

pre 5 godina

Kvalitetna osoba kao što je Veselin bez sumnje će savesno obavljati svoj posao.

Mašnica

pre 5 godina

Poverenje koje je dobio opravdaće stručnim i savesnim obavljanjem svog posla.

Kristina

pre 5 godina

Ne sumnjam u izbor predsednika. Verujem da je Veselin Milić ozbiljan i odgovoran čovek i da će svoju dužnost obavljati na pravi način.

elazivkovic

pre 5 godina

U izbor A.Vucica gradjani ne sumnjaju. Koga god je on postavio na neko odgovorno mesto taj nije omanuo, samo je boljitak zemlji doneo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija