• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.08.2018

12:48

EVO KO JE NAMA BIO MINISTAR VOJNI! Šutanovac misli da Srbija treba da se bavi SAMO ZAŠTITOM SPOMENIKA NA KOSOVU!

Politika

EVO KO JE NAMA BIO MINISTAR VOJNI! Šutanovac misli da Srbija treba da se bavi SAMO ZAŠTITOM SPOMENIKA NA KOSOVU!

Podeli vest

Kakve smo vođe imali, dobro je da je uopšte nešto od ove države ostalo

Naime, uoči odlučne bitke za Kosovo i napora predsednika Vučića i vlade Srbije da izvuku šta se izvući može iz gotovo izgubljene situacije, bivši ministar odbrane i predsednik DS našao se pozvanim da počne da pametuje na temu toga da li će lažna država Kosovo ući u UN ili ne.

VOJNI KOMENTATOR MIROSLAV LAZANSKI OTKRIVA: Šutanovac prodavao minolovce za kafane, rakete i tenkove PRETVORIO U STARO GVOŽĐE!

Pritom, bivši ministar vojni, koji je prodavao minolovce da se šretvore u kafane, a rakete i tenkove pretvorio u staro gvožđe, tvrdi da se u ovom slučaju Srbija ništa ne pita i da je sve što sada treba da radimo - da se bavimo zaštitom spomenika na Kosovu (?!) Da ponovimo, tak čovek je bio - ministar odbrane Republike Srbije!

- Apsolutna je zabluda da od Srbije zavisi da li će Kosovo ući u UN, ili neće. Mi možemo da se bavimo zaštitom sponenika... - napisao je "vojničina" Šule.

printscreen

Uništio je vojsku, uništio je i sopstvenu stranku, a sad bi da uništi i Srbiju. Jedino mu je izgleda važno da niko ne dira njegovu kolekciju basnoslovno skupih satova.

ŠULE BRUKA SRBIJU Bivši ministar odbrane veći NATO od NATO pakta!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
spale

pre 5 godina

Ovo je produkt onoga kada se sudbina poigra ovakvim licnostima pa im omoguciu da budu nosioci odluka jedne drzave, a potom im proslost ponovo omogucava da svoje bolesne ambicije nastave prosipanjem mudrosti .

bojan

pre 5 godina

Kako razmislja takoje i prosao u politici.Dokaz da narod nije pogresio,kad su ih skinuli sa vlasti.

Danica

pre 5 godina

Zbog njegove kvazi sposobnosti da bude ministar vojska nam je dotakla dno i prinuđeni smo da se branimo vilama i motikama.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Свега до чега се докопао је уништио , уништило је војску Србије , топио наоружање у железари , гасио касарне и смањивао бројно стање .

Dejjan

pre 5 godina

Samo kad se njega resismo. On sada moze da se bavi problemima kucnog saveta, politiku neka ostavi pametnijima, samo je stetu pravio.

sima

pre 5 godina

Sutanovac je obican izdajnik. Bas kao Jeremic i ostala ekipa.

Dare

pre 5 godina

Ko je sve u ovoj opoziciji. Dobro je sto vise nisu na vlasti, od Srbije nista ne bi ostalo.

Zlata

pre 5 godina

Ima partijsku knjizicu i Megatrend !! Ma to ti je "Mnogo visoko obrazovanje",tu se uci kako da budes lopov,"autoritet"bogat bez rada!!!

Maja

pre 5 godina

Zanima me u kakvoj li si ti zabludi, kad razmisljas na ovakav nacin?!

Wrestler74

pre 5 godina

Najsmešniji su mi ovi bivši, kao što su Šutanovac, Tadić što se javljaju. Dok su bili na vlasti ništa nisu činili, a sada kao daju neke savete, prosipaju pamet i savetuju nekoga. Šta ste radili dok ste bili na vlasti? A da, bili ste prezazueti potkradanjem (a samim tim i uništavanjem) sopstvenog naroda, bezdušnici i besramnici.

aca

pre 5 godina

Izgleda da bi Šule sve da sahrani što je Srbsko na Kosovu i Metohiji?!?

aca

pre 5 godina

Srbija na Kosovu sigurno neće biti u spomenicima i prošlosti već i u budućnosti!

DEDA RAKA

pre 5 godina

Pusti kuče neka arlauče, pokazao je on svoje znanje? Ali neće biti ko juče !

Zlata

pre 5 godina

Sutanovac je trebalo odavno da bude na robiji ,jer je prodao vitalne interese zemlje! Zasta god se uhvatio ,unistio je zarad licnih interesa,kao da mu je dedovina,i zarad dodvoravanja strancima ,kako bi imao njihovu podrsku da sto duze bude na vlasti! Beskurpolozni ološ od čoveka! Izdao je i pokrao Srbiju!

Slađa

pre 5 godina

Pravi vojnik , delija ! :) Kakvog smo ministra imali , dobro je da je nešto ostalo od ove naše lepe države !

lane

pre 5 godina

Sramota. Unistio je vojsku. Treba ga uhapsiti odmah.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Историја Србије, назваће их правим именом.... - ИЗДАЈНИЦИ...!! Смеће, које је завршавало школе тек када су - ушли у политику и освојили ВЛАСТ, на несрећи народа...Та политика...Која је наследила рушевину Милошевића је била АНТИСРПСКА баш као и ова

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija