• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.08.2018

17:03

(FOTO) MIŠKOVIĆEV "PATKAR" GORI OD BATINAŠA IZ ŠAPCA: Kad vas moji budu tukli nećete se slikati za novine NEGO KUKATI U KREVETU!

Politika

(FOTO) MIŠKOVIĆEV "PATKAR" GORI OD BATINAŠA IZ ŠAPCA: Kad vas moji budu tukli nećete se slikati za novine NEGO KUKATI U KREVETU!

Podeli vest

Opozicioni patkar iz Obrenovca, osnivač pokreta "Alternativa za Srbiju" Dragan Murar, blizak prijatelj tajkuna Miroslava Miškovića i "žutog kartela", danas je na svom Tviteru pretio batinanjem

Žuti patkar i vođa fantomskih građanskih pokreta koji iza sebe ima nekoliko krivičnih prijava, ne zna za drugo osim za kriminal i nasilje, pa je u tom stilu i pretio na Tviteru.

Osim što je nepismeni opozicionar umislio da je neka "viša sila" pa sugrađane naziva običnim narodom, dodatno se osilio videvši kako njegovi pajtaši batinaju pošten svet u Šapcu, pa je uputio žestoke pretnje.

BAGRA! ĐILASOVI, BOŠKOVI I JEREMIĆEVI BATINAŠI TUKLI NAROD U ŠAPCU!:"Kupus koalicija" pesnicama na žene i starce!

- Jutros meni po Obrenovcu običan narod, ovi tvoji biju ljude piše Informer i videli na Pinku. Ja njima, to je laž, kad vas moji budu tukli nećete se slikati za novine već ćete kukati kući u krevetu - napisao je.

Ne zna za drugo osim za pretnjeTviter

Ne zna za drugo osim za pretnje

Muraru ovo nije bilo dosta, pa je narod nazivao stokom, pretio bičem i motkom!

- Sa stokom ne može drugačije. Stoka ne zna za bolje od biča i motke - napisao je.

Murarove pretnje
Tviter/Murarove pretnje

(VIDEO) ŠAPČANI "TOPLO" DOČEKALI TAJKUNSKU KOALICIJU! Đilas i kompanjoni dočekani zvižducima, ORILO SE: LOPOVI, LOPOVI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

A kad narod uzme motke..tesko vasim kostima..narod samo ćuti ,posmatra,ćuti...najopasniji je NAROD dok ćutiiiiiiii....Kome preti ovaj?NARODU...koja smehoteka....

nn

pre 5 godina

A necak Dinkic uziva, nikad mu nije bilo bolje!!!!

Laki

pre 4 godine

ti ćeš nekog da biješ. moli boga da nedića vetar kad izadješ na ulicu. a tvom mišković i poručujem sto se nema tiče plati porez koji dugujes sa sve kamatom pa nek te onda puste. kad neko od gradjana duguje za porez 1000 dinara dodje mu resenje da plati dug sa kamatom pa izadje i 5-6000 dinara. pa gospodine bivši predstavnik u državne firme, izvoli plati porez i ti i tvoj sin. a ti batinašu pročitao si zlatin gornji komentar.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59