• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.08.2018

17:27

SNS: Stamatović drži lekcije, a njegovi saradnici prete!

Politika

SNS: Stamatović drži lekcije, a njegovi saradnici prete!

Podeli vest

Skandalozno da predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović drži lekcije o bezbednosti budući dok njegovi saradnici svakodnevno proganjaju i prete članovima SNS u Čajetini i na Zlatiboru, navodi u saopštenju za medije Povereništvo Srpske napredne stranke u Čajetini

U saopšstenju navode da je državni revizor utvrdio da je Stamatović nenamenski potrošio više od 50 miliona dinara tako što je opština bez raspisanog javnog oglasa o pribavljanju nepokretnosti donela odluku o kupovini poslovnog prostora.

- Verujemo da je i ova kriminalna radnja kvalifikovala Stamatovića da bude deo budućeg tajkunskog opozicionog saveza, a radi se o kupovini nepokretnosti od firme ''Danica'' za potrebe komunalnog javnog preduzeća - navodi SNS u saopštenju.

SNS ČAJETINA: Stamatović uvredama skreće pažnju sa optužbi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Govedarica

pre 5 godina

Stamatović najmanje ima prava da se oglasi zbog pretnji njegovih saradnika.

Milan

pre 5 godina

Nista cudno za opoziciju, oni samo znaju da prete i ponizavaju. Nista pametno ne znaju da kazi i nista posteno ne znaju da urade.

Milan Savić

pre 5 godina

Šta je sa ovim opozicionim liderima, umeju jedino da prete.

sumadinac neprskani

pre 5 godina

izgleda da gosn stamatovic ima pravu merku za sve opozicione partije u opstini . na njega treba da se ugledaju i ostali gradonacelnici koji ne pripadaju sns-u .

Silvija

pre 5 godina

Opozicija je klasična tajkunska formacija koja se mora zakonski sankcionisati!

Marija

pre 5 godina

Mogu da se ponašaju bahato ali na sledećim izborima neć više biti na čelu Čajetine.

Milan

pre 5 godina

Jasno je postalo svim građanima ko je opozcija i ko je Stamatović i zato im se ništa ne veruje.

kalimero

pre 5 godina

Ukoliko je i 20% ovih optužbi na račun Stamatovića tačno, Stamatović u zatvor. Ukoliko je 20 % optužbi svesno lažno napisanih, pisac u zatvor.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija