• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kocić - I. Gajić

02.08.2018

18:36

(FOTO) MILJANA KULIĆ SIKĆE OD MUKE PO IZLASKU IZ PORODILIŠTA: Ivan nije normalan, moje dete NEMA TATU!

Rijaliti

(FOTO) MILJANA KULIĆ SIKĆE OD MUKE PO IZLASKU IZ PORODILIŠTA: Ivan nije normalan, moje dete NEMA TATU!

Podeli vest

Miljana kaže da će u izvodu iz matične knjige rođenih malog Željka pisati da mu je otac nepoznat. Nišlijka će Marinkoviću, ako ostavi alkohol, dozvoljavati da viđa sina samo ispred njene kuće

Miljana Kulić napustila je porodilište u Nišu sa sinom Željkom! Rijaliti zvezdu, koja se za tu priliku doterala i našminkala, dočekali su otac, majka i sestra, ali ne i bivši dečko Ivan Marinković, s kojim je zatrudnela u Parovima.

Miljana nam je odmah po izlasku otkrila da će u sinovljevim dokumentima zahtevati da piše da je ime oca - nepoznato!

Sestre posrednici

- U izvodu iz matične knjige rođenih stajaće samo moji podaci, a očevi će biti nepoznati. Da bi detetu bio tata, nije dovoljno samo da napraviš tu bebu već i kako se ponašaš prema njenoj mami, a i samom nasledniku kad se rodi. A ovo što Ivan radi je sve samo ne lepo ponašanje. Prosto ne zaslužuje da se njegovo ime nađe na papiru gde su Željkovi podaci - kaže Miljana za Informer i dodaje da Marinković nije normalan i da mu zato zasad neće dozvoljavati da više viđa sina:

- Jednog dana, ako bude bio normalan i ostavio alkohol, moći će da vidi dete, ali kod mene, ispred kuće. Moji roditelji i ja nemamo ni potrebu ni želju da ga gledamo, tako da će moje sestre da posreduju između nas.

Informer

Nišlijka, koja se porodila prošlog petka, otkriva kako se bivši muž Goce Tržan ponašao kad ju je posetio u nedelju.

- Ivan me je posetio u porodilištu ne zato što je imao potrebu i želju, već da bi novine pisale o tome. Sve vreme dok je sedeo kod nas "visio" je na portalima i gledao da li je neko objavio vest da je tu. Njega samo medijska pažnja zanima i ništa više. Kad sam Željku menjala pelene, nije hteo uopšte da se pokrene i doda mi Pavlovićevu mast. Tek kad sam ga zamolila, on je to učinio.

MUKA MI JE OD SVEGA! Ivan Marinković otkrio pravu istinu o odnosu sa Miljanom!

Na koga liči beba

Uprkos razmiricama, zajedno će proslaviti rođenje naslednika.
- Predložila sam mu, kada budemo pravili veselje, pošto on nema pare jer nije dobio honorar iz rijalitija, da ja sve finansiram, a da kažemo da smo to zajedno učinili, međutim, on ni to ne zna da ceni - kaže Miljana, a na naše pitanje na koga liči beba, odgovara:
- Neko kaže da liči na mene, drugi kažu da je povukao na moju mamu i na sestru. Mnogi pak govore da liči i na Marinkovića, ali beba često menja opis, videćemo kad malo poraste!

Informer

Neću da mi sin dobije ime po pokojniku

Miljana otkriva da se s Marinkovićem nije dogovorila ni oko imena za bebu.
- Ivan mi je tražio da se dete zove Nenad jer je beba, kako on kaže, bila nenadana, odnosno neplanirana. A to apsolutno nije tačno jer mi se ispod pokrivača kleo da želi da ima potomke sa mnom. Pre nego što je tražio da damo detetu ime Nenad, predlagao je da ga nazovemo po njegovom pokojnom ocu, pa po stricu koji takođe nije živ. Rekla sam da nema šanse da mi dete nosi ime pokojnika - besno poručuje Kulićeva.

IVAN PRETI MILJANI DA ĆE JOJ ODUZETI SINA: Planiram da mu dam svoje prezime i da ga priznam!

Kakav deda, takav unuk

Informer

Deda Siniša otkrio nam je kako malog Željka vidi u budućnosti.
- Voleo bih da mi unuk postane olimpijski pobednik u boksu, ali i da bude pravnik i džentlmen. Želeo bih da liči na Miljanu i da ima lepe zelene oči na nju. Drago mi je što je rođen u Nišu - rekao je otac Kulićeve.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija