• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Spasojević

02.08.2018

18:50

KIJIN BIVŠI LJUBAVNIK ANDRIJA, UGOVARA TEZGE SLOBI! Kristina iz Tivta poručila: Samo pokazuju koliki su klošari, BOLI ME DUPE ZA NJIH!

Rijaliti

KIJIN BIVŠI LJUBAVNIK ANDRIJA, UGOVARA TEZGE SLOBI! Kristina iz Tivta poručila: Samo pokazuju koliki su klošari, BOLI ME DUPE ZA NJIH!

Podeli vest

Slobodan Radanović i Andrija Lazović večerali su zajedno u biznismenovom lokalu u Budvi. Pobednica Zadruge za to vreme uživala u Porto Montenegru i poručila da je "ova dva klošara ne zanimaju"

Bivši ljubavnik Kristine Kije Kockar Andrija Lazović i njen i dalje zakoniti muž Slobodan Radanović videli su se tajno u Budvi! Prilikom tog susreta, kako saznaje Informer, Crnogorac je predložio pevaču da mu ugovori nekoliko tezgi.

Dok oni kuju poslovne planove u Lazovićevom restoranu, pobednica "Zadruge" se brčka u Porto Montenegru u Tivtu i ne mari za stare ljubavi.
Sloba i Andrija proveli su utorak veče zajedno, a fanovi pevačeve ljubavnice Lune Đogani, ali i njegove žene, okarakterisali su ovo druženje kao "bolesno".
- Radanović je dve večeri zaredom odlazio u Andrijin lokal u Budvi. Zaposleni su javili Lazoviću da je Slobodan tu, pa je i on odmah došao. Upoznali su se, seli su da razgovaraju, pa su na kraju zajedno i večerali. Sve vreme su bili dobro raspoloženi i smejali se. Lazović poznaje vlasnike mnogih lokala, kafića i klubova u Crnoj Gori, pa je predložio Slobi da će ga upoznati sa njima i da mu ugovori neke nastupe - otkriva za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta.

Informer

Prema njegovim rečima, bivši Kristinini partneri su čak udelili komplimente jedan drugom.
- Andrija je pohvalio Slobino pevanje, a on mu je rekao kako mu je lokal jedan od najboljih u Budvi. Čuo sam da su Kristini poznanici odmah javili da su njih dvojica zajedno. U prvi mah je rekla: "Šta rade to, razmenjuju iskustva o meni?", ali je onda dodala: "E, briga me za ta dva ološa, boli me dupe za njih. Samo pokazuju koliki su klošari. Završila sam s njim." Nastavila je da uživa u Tivtu i više ih nije pominjala - ističe naš sagovornik.

(VIDEO) SRCE DA STANE! Pogledajte kako KIJA MEŠA U ČIPKANOM BODIJU!

Informer

Radanović je kratko objasnio zbog čega je večerao baš u lokalu muškarca s kojim je Kristina započela vezu pre ulaska u Zadrugu:
- Bio sam tamo jer je dobra klopa.

Njegov novopečeni drugar bio je malo rečitiji, pa je tako Andrija nahvalio svog dojučerašnjeg suparnika.
- Slobodan je normalan dečko, veoma fin. Dobrodošao je kao i svaki drugi gost. Svratio je da popije piće, malo smo porazgovarali o svakodnevnim temama. Nismo pominjali Kristinu, pošto ja imam novu devojku i ona me ne interesuje. Rekao mi je da mu se dopada moj lokal i da je zato tu - kaže Lazović, koji pitanje da li smatra da je bolesno to što je prvo tešio Kiju kad ju je Radanović prevario, a sada drugarski ćaska sa njim, odgovara:
- Tako deluje, ali nije, jer ja nikad nisam imao ništa protiv njega. Mnogi pevači dolaze ovde, pa zašto ne bi i on.

(FOTO) KIJA ZAPRETILA FILIPU POLICIJOM! Đukić je sve vreme pokušavao da skrene pažnju na sebe!

Luna: Kija se dobro ljubi

printscreen

Luna Đogani poručila je da se Kija dobro ljubi! Ona se osvrnula na poljubac sa ženom svog ljubavnika koji se desio u emisiji "Amidži šou".
- Kristina ima jako lepa usta. Poljubile smo se na blic, ali ona to dobro radi - otkrila je Đoganijeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Petar

pre 5 godina

Za 2 godine ce se samo ljudi secati kao i mnogih rijaliti zvezda pre nje.

Prle

pre 5 godina

Mnogo je 2 godine !!! Kada ova UCVELJENA I PREVARENA bude lupila guzom o asfalt, e tada ce je BOLETI DUPE i te kako !!!! Umislilaa da je bitna !!!

Zlata

pre 5 godina

Da,ali za to vreme uzece ogromnu lovu ,i ćao--zdravo !!! Baš ih zabole uvo ko će da ih se seća...opet udju u rijaliti,pokupe lovu....pa opet...

Andjela

pre 5 godina

Ovo je sigurno sklepao Milan Milosevic, sve je 100%istina!

neoprostivo

pre 5 godina

da li si ti devojko svesna koliko si prosta ako si ti primer našoj deci onda nemam reči.. obmanula si pola srbije ali kako kažu nijedno drvo nije raslo do neba pa se nadam da nećeš ni ti..

Sole

pre 5 godina

Vi ste dali glasove da vas ova prevarantkinja prevari, iiiiiiiiiihhhhhhaaaaa,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija