• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

02.08.2018

22:49

(VIDEO) ŠTA SE TO KUVA NA KOSOVU?! Kosovska policija prekinula godišnje odmore, na jugu SRBIJE se dešava nešto VEOMA ČUDNO!

Politika

(VIDEO) ŠTA SE TO KUVA NA KOSOVU?! Kosovska policija prekinula godišnje odmore, na jugu SRBIJE se dešava nešto VEOMA ČUDNO!

Podeli vest

Operativnim nalogom Kosovska policija prekinula je odmor svojim uniformisanim članovima

Portal Kallxo došao je u posed sadržaja pisma koje je svojim podređenima poslao direktor operative, Rašit Ćaljaj.

- Zbog operativnih angažmana do daljnjeg se suspenduju odobrenja za odmore za uniformisano osoblje sve do donošenja druge odluke - stoju u mejlu koji je uputio direktor operative, Rašit Ćaljaj.

Kallxo je zatražio pojašnjenje od Kancelarije za medije u policiji o tome koji su razlozi za ovu odluku, ali odgovor nije bio konkretan.

- Kosovska policija, u skladu sa svojim operativnim planiranjem, takođe preduzima planiranje svojih ljudskih resursa za efikasnije obavljanje službenih dužnosti - glasi odgovor policije.

Nisu objašnjeni razlozi zbog kojih je policiji dato da preduzme ovakav potez.

Istovremeno se na Kosovu se događaju i, za lokalne prilike, veliki vojni manevri.

KFOR izvodi "planirane vežbe" širom Kosova u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija – ovom porukom se NATO vojna misija na Kosovu i Metohiji obratila javnosti uz fotografije i video snimak svojih jedinica kako krstare putevima.

Američke jedinice viđene su tako posle dužeg vremena i na Jarinju. Kadrovi kretanja jedinica KFOR-a dolaze u jeku spekulacija, ali i upozorenja o mogućim nemirima na Severu.

Vežba se izvodi kako bi se „održala spremnost“ i „operativna sposobnost“ kojima se „garantuje mirno i bezbedno okruženje i sloboda kretanja“ – saopštio je KFOR.

Ove nedelje je na Severu Kosova boravio i admiral Džejms Fogo, komandant Komande združenih snaga u Napulju, zajedno sa komandantom KFOR-a, Salvatoreom Kuočijem.

KFOR POTVRDIO, SPREMA SE PODELA KOSOVA! Velika igra u južnoj srpskoj pokrajini, ALBANSKI SEPARATISTI PRETE NEMIRIMA?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlata

pre 5 godina

Samo da nije sve foliranje i da ne napadnu Sever Kosova???Sta rade Obavestajci i Bezbednjaci ???

SRBIN iz SRBIJE

pre 5 godina

U Srbiji jos nisu stigli pozivi za mobilizaciju.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Спрема се напад на Газиводе и Север Косова уз логистичку подршку корумпираног КФОР-а....То је давни план, и жеља Шиптара за стварањем: ЕТНИЧКИ ЧИСТОГ КОСОВА као остварења ПРВЕ фазе пројекта ... - стварања ВЕЛИКЕ ФАШИСТИЧКЕ ДРЖАВЕ АЛБАНИЈЕ...То је идеја Енглеза и Американаца, која се спроводи у дело...?!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija