• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Grbović

03.08.2018

15:02

ŠIPTARI PRETE! Haradinaj tražio veći broj naoružanih specijalaca na KiM: SPREMNI SMO I ČEKAMO!

Politika

ŠIPTARI PRETE! Haradinaj tražio veći broj naoružanih specijalaca na KiM: SPREMNI SMO I ČEKAMO!

Podeli vest

Premijer lažne države Kosovo, Ramuš Haradinaj kazao je da će se, ukoliko dođe do proglašenja autonomije severa KIM, oni koji to budu uradili, suočiti sa kosovskim zakonima

- Nećemo tolerisati jednostrane poteze a priča o autonomiji na severnom delu Kosova dolazi iz Beograda. Niko nema pravo da preduzme jednostranu akciju - rekao je Haradinaj.

ŠIPTARI SPREMAJU ZLO! PREDSEDNIK VUČIĆ zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost zbog Kosova

On je kazao da je situacija na Kosovu mirna i da će sutra biti predstavljen izvestaj o, kako je rekao, nacrtu statuta udruženja (ZSO).

- Radna grupa sutra može da podnese izveštaj o nacrtu statuta udruženja. Kada dobijemo taj izveštaj, moramo osigurati da je on u skladu sa našim zakonima, kazao je Haradinaj nakon sastanka sa Većem sigurnosti i dodao da je tražio da se poveća broj bezbednosnih snaga na Kosovu u slučaju, kako je rekao, da dođe do nekih događaja.

- Ako neko izađe iz kosovskih zakona i sporazuma, zakon će delovati i odgovoriti, bez dileme. Svako ko ulazi na teritoriju Kosova radi kršenja zakona i reda dobiće naš odgovor. Mi smo u stanju spremnosti - rekao je Haradinaj.

(VIDEO) ŠTA SE TO KUVA NA KOSOVU?! Kosovska policija prekinula godišnje odmore, na jugu SRBIJE se dešava nešto VEOMA ČUDNO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drasko

pre 5 godina

Očigledna je bila namera od samog početka da kosovska strana ne yavrši u predvidjenom roku Statut ZSO, kako bi se isprovocirali Srbi da učine neki pogrešan korak i na taj način omogućili kosovskim specijalnim jedinicama da uđu na sever Kosova.

Milan

pre 5 godina

Nece tolerisati jednostrane poteze a jednostrano proglasili nezavisnost pa ko je bre ovde lud vise

Goran

pre 5 godina

Samo pretnje i mrznja od stane albanaca. Ja ipak verujem da ce predsednik Vucic svojom mudrom politiko sacuvati mir.

Lala iz Banata

pre 5 godina

Спремају насилно одузимање хидроелектране ГАЗИВОДЕ, након чега Срби у Митровици остају без воде и струје...То је тај паклени план Шиптара уз саизвршилаштво корумпираног и компромитованог дела КФОР-а...Ако ШИПТАРИ заузму " Газиводе" - Срби ће морати колективно да се селе...Зато ће морати оружјем да бране ГАЗИВОДЕ...А то Шиптари желе РАТ СРБА и НАТО....Да би У.Ћ.К. из позадине " сукала" своје ножеве на српску нејач....

Lala iz Banata

pre 5 godina

Хоћете рат...? Добићете га...Али не рат Србије и НАТО како то "прижељкујете"....Биће то СВЕТСКИ РАТ, после којег на Косову неће више бити ниједног Шиптара ни Албанца...!

spale

pre 5 godina

Samo mirno sve je ovo scenario Pristine i centara moci koje lobiraju za njih.

Mile lala

pre 5 godina

Izgleda da ce Srbija vratiti KiM u sastav Srbije zahvaljujuci siptsrima.

Mare

pre 5 godina

Spremni ste vi da idete da ne kazem gde, a ne za rat. Prosli bi i 99-e kao bosi po trnju da vam nije bilo Amera...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija