• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

03.08.2018

22:00

TAJKUN JOŠ ČEZNE ZA STARIM PARTNEROM: Đilas moli Jankovića  da se priključi Savezu!

Politika

TAJKUN JOŠ ČEZNE ZA STARIM PARTNEROM: Đilas moli Jankovića da se priključi Savezu!

Podeli vest

Žuti tajkun i osnivač Saveza za Srbiju Dragan Đilas i dalje se nada da će se ovoj tajkunsko-fašističkoj koaliciji priključiti i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković!

Đilas je u intervjuu nedeljniku 'Vreme' rekao da će možda i oni koji još nisu ušli u Savez u nekom trenutku shvatiti da je ova koalicija jedino rešenje.

- Veliki deo svog rada posvetiću da sa njima napravimo što bolju komunikaciju. Možda i oni u nekom trenutku shvate da je Savez jedino rešenje. U svakom slučaju, oni nisu moji politički protivnici. Saša Janković nije ušao u Savez i nas dvojica imamo različite stavove kako bi on trebalo da izgleda, kao i prema Kosovu. Ali mi se umnogome slažemo kako bi ova zemlja trebalo da izgleda - rekao je Đilas.

Sa druge strane, politički analitičar Dragomir Anđelković smatra da je Đilas uplašen i da zbog toga pokušava da uvuče Jankovića u svoj Savez.
- On Savez vidi kao neku vrstu odskočne daske kako bi došao u prvi plan. Zato i pokušava da Jankovića uvuče u koaliciju i tako ga podredi svojim interesima - ističe Anđelković, dodajući da je činjenica da opoziciono biračko telo želi objedinjavanje opozicionih stranaka, a ne pojedine lidere:
- Đilas to koristi i pokušava sebe da predstavi i proda kroz tu priču kao ujedinitelja opozicije. Međutim, većini su jasne njegove stvarne namere.

(FOTO) OPASNE IGRE! PRIŠTINA I KFOR SKOVALI PLAN, održan sastanak na kome je sve precizirano!

Boškićevi batinaši opet pretukli ženu

Batinaši lidera Dveri Boška Obradovića opet su fizički nasrnuli na ženu. Ovoga puta žrtva njihovog bahatog i siledžijskog ponašanja bila je Šapčanka Aleksandra Krstić. Ona je sa svojim sugrađanima došla ispred Šabačkog pozorišta kako bi Đilasu, Obradoviću, Jeremiću i drugima pokazala šta misli o ovoj tajkunsko-fašističkoj koaliciji. Međutim, bahatim opozicionarima se, kao i mnogo puta do sada, nije svidelo drugačije mišljenje, pa su nasrnuli na jednu ženu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nadica

pre 5 godina

Dok Srbija ima ozbiljnih problema,opoziciona banda se zabavlja.

Mašnica

pre 5 godina

Još samo on fali pa da opozicija bude kompletna.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija