• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.08.2018

09:13

MILJANA KULIĆ: Prijavila sam dete, NEMA OCA, JER NE ZNAM KO JE! Ivan Marinković tvrdi da je ona u depresiji!

Rijaliti

MILJANA KULIĆ: Prijavila sam dete, NEMA OCA, JER NE ZNAM KO JE! Ivan Marinković tvrdi da je ona u depresiji!

Podeli vest

Bivši učesnik rijalitija Parovi, Ivan Marinković, u emisiji "Upoznajte parove" žalio se na ponašanje majke svog sina Željka, Miljane Kulić, i rekao da je ona u postporođajnoj depresiji

On tvrdi da želi da ostvari komunikaciju sa Miljanom, i da izgladi odnose, ali da mu to ne uspeva.

- Nismo popravili odnos. Taj dan kada sam otišao da vidim sina, sve je bilo super, međutim, Miljana često menja svoje ponašanje. Opet je ljuta na mene, zahladneo nam je odnos. Rekla je da me više ne voli i da ne želi da bude sa mnom - rekao je Ivan u pomenutoj emisiji i nastavio potresen:

- Evo, Miljana nas gleda kod kuće i napisala mi je da je prijavila sina, da sada ima i ime i prezime, ali da nema oca, jer ona ne zna ko je.

Miljana Kulić ipak tvrdi da nije u depresiji, da je Ivan ne zanima i da o njemu nema šta da priča.

- Ja nisam u postporođajnoj depresiji. Taj čovek me ne interesuje i ne pričam o njemu. Uživam u prvim danima majčinstva, odlično se snalazim. Najviše mi pomaže mama, posebno oko kupanja bebe - rekla je Miljana za jedan portal.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 5 godina

Ooooooo Srbija medj' sljivama o cemu mi pisemo a narod nam umire gladan

Dejan

pre 5 godina

Dokle bre vise sa tim glupostima. Miljana.. zadruga.. Gospodo iz informera: Da li vi mislite da su to naslovi koji zavredjuju mesto u jednom ozbiljnom listu..?

Rade

pre 5 godina

To smo i mi znali, da ne znaš čije je, još dok to nisi i sama priznala ! ! ! ! !

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija