• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić - M. Dobromirović

04.08.2018

19:34

TRAMP U RATU SA ZLOGLASNIM MILIJARDEROM: Džordž Soroš ruši vlade na Balkanu koje mu nisu po volji, TO TREBA ZAUSTAVITI!

Politika

TRAMP U RATU SA ZLOGLASNIM MILIJARDEROM: Džordž Soroš ruši vlade na Balkanu koje mu nisu po volji, TO TREBA ZAUSTAVITI!

Podeli vest

 Džordž Soroš je najveće zlo koje američkim parama ruši sve nacionalne vlade koje mu nisu po meri, kaže Stiv Benon, strateg američkog predsednika Donalda Trampa 

Zloglasni američki milijarder Džordž Soroš predstavlja najveće zlo koje američkim parama ruši sve nacionalne vlade u Evropi i na Balkanu koje mu nisu po volji i to hitno treba zaustaviti!

Ovo tvrdi Stiv Benon, bivši politički strateg američkog predsednika SAD Donalda Trampa i najzaslužniji čovek za njegovu pobedu na predsedničkim izborima. Benon kaže da Soroš američkim dolarima pokušava da promeni izgled Evrope i Balkana, koji će postati jako važan za Vašington, kao i da je dosad naneo ogromnu štetu tom regionu.

Loše namere

Prema Benonovim rečima, glavni cilj Vašingtona treba da bude zauzdavanje Soroševih organizacija.
- Soroš je otac sveg zla! Milijardama dolara američkog novca pokušava da promeni izgled Evrope. Osnovao je nevladine organizacije koje su se povezale sa levičarskim medijima kako bi bili opozicija nacionalnim strankama širom Evrope. Cilj je biti protivteža Sorošu i njegovim lošim namerama. Soroš širi veoma negativan uticaj. Uradio je puno da našteti Evropi i cela stvar sa migrantima i otvorenim granicama, što je zaista naštetilo zemljama, dovela je do reakcije Mađarske, Austrije i Italije. Sve to dolazi od inicijativa koje je pokrenuo Soroš - ističe Benon, dodajući da Evropa i Balkan postaju sve važniji za Vašington.

- Evropa je veoma važna za predsednika Trampa i očigledno vrlo važna za Sjedinjene Države, jer ste vi majka civilizacija iz koje je novi svet nastao. Balkan će postati mnogo važnije mesto na svetskoj sceni, gde u novom geostrateškom okruženju Kina, Iran i Turska formiraju neku vrstu saveza - uveren je Benon.

CNN

STIV BENON

Politikolog Aleksandar Pavić, komentarišući ove navode, kaže da je Benon potpuno u pravu.
- Soroš ruši ili utiče na vlade u Evropi i na Balkanu koristeći svoje i američke pare. Američki senatori još prošle godine postavili su pitanja u vezi sa saradnjom Soroševih organizacija i Stejt departmenta u svetlu uplitanja u makedonsku političku scenu. Soroševe organizacije zajedno s američkom diplomatijom upliću se i u BiH, Srbiju i Albaniju. On godinama finansira evropske NVO koje zagovaraju masovne migracije u Evropu, kao i stotine političara unutar EU, od kojih mnogi sede u Evropskom parlamentu. Benonova inicijativa je dobrodošla jer shvata da je Soroševa agenda antizapadna, antitradicionalistička i antievropska - podvlači Pavić.

Razlog za brigu

Diplomata i bivši šef diplomatije Živadin Jovanović ističe da je zabrinjavajuće što Soroš ulaže milijarde dolara za promenu izgleda Evrope.
- Srpskoj javnosti je dugo vremena poznato da Soroš ulaže novac u obaranje legalno izabranih vlada. Mađarski premijer Orban zabranio je Soroševo delovanje u svojoj državi i ukinuo njegova predstavništva i univerzitet. Nejasno je zašto se u Srbiji javno promoviše Soroš, kada je svima jasno šta je on i kako radi- podvlači Jovanović.

TRAMPOV ČOVEK STIV BENON: Balkan bi mogao postati MNOGO VAŽNIJE MESTO!

TRAMP OBJAVIO RAT ERDOGANU! Opasnije nego ikad, dva saveznika NATO u veoma ozbiljnom sukobu!

Hladni rat nije završenBenon dodaje i da Hladni rat još nije završen, ali da Tramp želi da ga okonča.
- Hladni rat nije završen. Ipak, mislim da je vrlo važno ono što se desilo u Helsinkiju (susret Trampa i Putina, prim. aut.), to je pozitivno. Ponuda Putinu da poseti Vašington takođe je pozitivna, nakon čega je Putin pozvao predsednika Trampa u Rusiju. Mislim da je to način na koji treba komunicirati - ističe Benon.


SOROŠ ZARATIO S TRAMPOM: ON JE NARCIS koji smatra da je SVEMOĆAN, hoće da UNIŠTI SVET!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

Nasilno rušenje vlada je nedopustivo. Srbija neće zatvarati univerzitete, gušiti slobodu mišljenja, ali će uvek dobro meriti ko je dobronameran u svojoj kritici, grradiće društvo koje je otvoreno za sve one koji žele da daju svoj najbolji doprinos njegovom razvoju. Džordž Soroš u nekim elementima nudi ljudskost, ali metodologija je pogrešna jer srpsko društvo već ima jak, izgrađen identitet koji u sebi sadrži vrednosti o kojima bi i sam mogao da razmisli.

Vladdimir

pre 5 godina

Koliko bi stanovnika imale Amerika, Engleska i Francuska da nema migranata koji pohode ove zemlje decenijama unazad? Koje nacije i vere predstavljaju “radno upotrebljivu” populaciju u ovim zemljama? Koje su rase udarne vojne jedinice ovih zemalja i ko gine u ratovima koje vode? Ko su sportisti? Pevači? Glumci? Predsednici? Da li postoji ijedna mono-nacionalna zemlja koja se razvijala pozitivno u poslednjih 50 godina? Ne, to čak ni Nemačka odavno nije...

SS

pre 5 godina

Mađar neda svome,samo u Srbiji pored nezasitnih izdajica naroda mogu da uz njihovu pomoć vršlja belosvetska bulumenta.

Crni

pre 5 godina

Ako Tramp pobedi soroša,oslobodio je svet od rasizma.Tako ja to gledam.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija