• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2018

19:38

DUŠAN KOZAREV: Antisrpska politika Vuka Jeremića ne može se zaboraviti!

Politika

DUŠAN KOZAREV: Antisrpska politika Vuka Jeremića ne može se zaboraviti!

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev komentarisao je danas kako Vuk Jeremić lamentira nad Srbima stradalim u "Oluji", uveren da se tako može zaboravti njegova "antisrpska politika", a upravo je on

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev komentarisao je danas kako Vuk Jeremić lamentira nad Srbima stradalim u "Oluji", uveren da se tako može zaboravti njegova "antisrpska politika", a upravo je on kako kaže, direktno odgovoran za proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova

U saopštenju dostavljenom medijima Kozarev je naveo da su Jeremić i njegovi saradnici "naneli toliko zla srpskom narodu", da će se posledice njihove vlasti još dugo osećati i, što je još gore, teško ili nikako ispraviti.

- Kvazi-patriota, licemeran i bestidan Jeremić je okupio oko sebe ljude istog profila. Setimo se samo šefa njegovog pravnog tima koji je optužio Srbiju za ''genocid'' u Srebrenici, i kada je njegova najbliža saradnica Sanda Rašković-Ivić nazvala ''Oluju'' opravdanom, humanitarnom akcijom - naveo je Kozarev u pisanoj izjavi.

Kozarev posebno kritikuje Jeremića kad govori o politici prema KiM, te navodi da je srpski narod u našoj južnoj pokrajini Jeremićevu politiku najteže osetio na svojoj koži, a njene posledice oseća i danas. 

- Sećaju se Srbi na KiM da je u njegovo vreme jednostrano proglašena nezavisnost tzv. Kosova, da je sa mesta ministra spoljnih poslova obrukao državu pred MSP nesrećnim pitanjem povodom jednostrano proglašene nezavisnosti tzv. Kosova i time zaslužio status heroja u Prištini, da su zahvaljujući njemu pregovori prebačeni iz UN u EU, da je on uveo administrativne (granične) prelaze, kosovska lična dokumenta i još mnogo toga, što je nanelo nemerljivu štetu našem narodu - naveo je Kozarev.

Tvrdi da zbog toga Jeremić danas "ne sme da se pojavi pred srpskim narodom na KiM, a sve manje i pred Srbima u centralnoj Srbiji, jer svi pamte kako je trošio milione evra na hotele, luksuzne apartmane u SAD, letove biznis klasom, kavijar, šampanjce, šopinge... "

Kozarev zaključuje da bi zbog svega što je naveo najbolje bilo da Jeremić brigu o Srbima prepusti onima koji svoj narod vole i ulažu maksimalne napore da isprave štetu koju je on naneo.

(FOTO) TADIĆEVA MARINA OPLELA PO VUKU I "KUPUS KOALICIJI": JEREMIĆU JE L' TI TO LANSIRAŠ RAKETE?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan Savić

pre 5 godina

Ono što je Jeremić uradio protiv Srbije se ne zaboravlja, za njega je mnogo bolje da ide tamo gde su njegovi nalogodavci. Narod Srbije ga neće.

Damir

pre 5 godina

Jeremicu svaki dan ako treba ce te narod podsecati sta si ucinio, koliko si unistio Srbiju, posto ti ocigledno si zaboravio.

Zlata

pre 5 godina

Jeremicu,Djilasu i mnogim drugima,koji su opljačkali Srbiju i IZDALI njene nacionalne interese,odavno je mesto u ZATVORU...Nadam se da će narod Srbije to dočekati kad se završi priča oko Kosova jer sada nije politički momenat....Zna Vučić šta radi...

Zoran 52

pre 5 godina

Nato Vuk je sav na đeda Hamdiju, koji je '44 promenio kapu i postao veliki patriota.Oba su veličali taj NDH režim.Verovatno je pod njegovim uticajem Profesor Boris Tadić uputio Hrvatima izvinjenje što su nas poklali i pobili u svim bljescima olujama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija