• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.08.2018

23:59

KFOR SE OGLASIO POVODOM BLOKADE: Gazivode nisu blokirane,  nismo preuzeli KONTROLU NAD BRANOM I HIDROELEKTRANOM!

Politika

KFOR SE OGLASIO POVODOM BLOKADE: Gazivode nisu blokirane, nismo preuzeli KONTROLU NAD BRANOM I HIDROELEKTRANOM!

Podeli vest

Kfor, međunarodna mirovna misija pod vođstvom NATO-a, saopštio je da nije blokirao hidroelektranu Gazivode na severu Kosova i Metohije

- Kfor obavlja svoju normalnu dužnost pod mandatom 1244. Nema nikakve blokade Gazivoda i Kfor nije preuzeo kontrolu nad branom i hidroelektranom- navodi se u objavi nalogu Kfora na Tviteru, prenosi Tanjug.

Situacija, prema saopštejnu Kfora, mirna je i pod kontrolom.

Kako navode u saopštenju, Kfor je na Kosovu da bi zaštitio sve građane.



Na prilazu hidorelektrani Gazivode jutros se pojavilo više vozila Kfor-a sa oko 20-tak pripadnika američkog vojnog kontigenta, a kasno posle podne broj više nije bilo Kforo-vaca na jezeru, ali zato su ostala dva vozila sa američkim vojnicima ispred Hidroelektrane.
Tanjug


Na fejsbuk nalogu Kfor je saopštio da je sproveo dvodnevnu planiranu vežbu na Kosovu.

Tanjug


U video zapisu navodi se da se Kfor kretao širom Kosova, kako bi održao spremnost i operativnu sposobnost.Kfor podseća da od 1999. doprinosi sigurnom i bezbednom okruženju za sve građane i etničke zajednice na Kosovu.

DRŽE SE JEDNE PRIČE! Vojnici KFOR-a tvrde da je u toku vežba!

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! KFOR BLOKIRAO BRANU GAZIVODE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 5 godina

Nadam se da će ovo potvrditi i radnici hidroelektrane "Gazivode".

Vladdimir

pre 5 godina

1. Zašto baš danas vanredna akcija u reonu Gazivode 2. Kada je KFOR poslednji put imao redovnu akciju u ovom reonu 3. Zašto danas nisu posebno obezbedjivali neke druge punktove 4. Šta je bio razlog ove “redovne” akcije 5. Kakav zadatak su dobili vojnici na terenu 6. Jesu li ikada ranije sproveli sličnu akciju na ovoj lokaciji 7. Zašto se ništa nije desilo ako je postojala realna opasnost

Zlata

pre 5 godina

Ma ,kako da ne,to su Kforu kao neke "redovne vežbe"! Lažu bitange,svi oni imaju koristi od Šiptara... pare,droga....Nego,videli su da se Vučić ne šali i da je podigao borbenu gotovost Srbije...pa se Kfor povlači sa "redovnih vežbi " Pa da li oni misle da su Srbi retardi ???

Predrag Klisaric

pre 5 godina

Sta je to retardi? I dali mi Srbi znamo Srpski ?

Vladeta

pre 5 godina

"KFOR podseća da od 1999 doprinosi sigurnom i bezbednom okruženju za sve gradjane i etničke zajednice na Kosovu." Da , da, za sigurno i bezbedno pljačkanje i hapšenje Srba na Kosovu.

Jana

pre 5 godina

Sve je tu nešto sumljivo, niko nije kriv, a nešto se dešava čudno.

mirko

pre 5 godina

Od njihovih vežbi mnoge su majke zaplakale, pa se treba dobro pripaziti tih vežbi i u cvakom momentu biti spreman na sve a pogotovo vojska i policija Srbije.

Miki

pre 5 godina

Kfor je po mom misljenju, isprobavao i ezbao istinsko zauzimanje Gazivoda. Nisu oni dosli da zastite Srbe, vec da odrade prljavi posao za siptare....za ogromne novce. Prokleti zlikovci ....

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Samo da ne dodje do sukoba i da ostane sve mirno.

Fudbaler

pre 5 godina

Pa naravno da je sve mirno ali treba braniti našu infrastrukturu i potrudite se da albanski teroristi ne bi mogli da zauzmu hidroelektranu Gazivode.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija