• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.08.2018

20:42

(VIDEO) NOVA BRUKA I SRAMOTA SRPSKE OPOZICIJE: Vučić ucenio DESANKU MAKSIMOVIĆ!?

Politika

(VIDEO) NOVA BRUKA I SRAMOTA SRPSKE OPOZICIJE: Vučić ucenio DESANKU MAKSIMOVIĆ!?

Podeli vest

Aketa emisije "Kontravizija" ne prestaje da šokira gledaoce. Ove nedelje simpatizeri opozicije su Desanki Maksimović poručili da odustane od saradnje sa srpskim predsednikom i vrati se pisanju!?

Ne šalimo se, stvarno je tako bilo.

Kako smo saznali, dogodila se jedna strašna stvar - Ministarstvo kulture uz preporuku Aleksandra Vučića je dalo ogroman novac Desanki Maksimović, samo zato što je prijateljica Aleksandra Vučića.  

Simpatizeri opozicije poverovali su u ovu informaciju, bez obzira na to što je slavna pesnikinja preminula 1993. godine.  

Ekipa emisije ''Kontravizija'' koja se emituje na TV Pink, autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića pitala je stanovnike prestonice kako komentarišu to što je prijateljica našeg predsednika dobila novac od Ministarstva kulture za knjigu "Pesme iz Norveške".

TV Pink

- Podržavam kulturu i ako će Desanka Maksimović kao naša velika, umetnica, pesnikinja i spisateljica taj novac uložiti u svoj rad i pomoći obrazovanje dece onda to podržavam, ako novac uloži u buduće knjige...

Na pitanje da li je u pitanju obostrana korist predsednika i Srbije, kažu da je to više na korist Desanke.

- Mislim da će Desanka više profitirati, jer ima više iskustva. On zna dosta toga, ali mislim da ona može da ga oplemeni, da ga nauči još toga korisnog. 

TV Pink

 Simpatizeri opozicije smatraju da Desanka Maksimović ne bi trebalo da sarađuje sa Vučićem, te joj poručuju da promeni mišljenje o aktuelnoj vlasti i da se vrati pisanju knjiga. 

TV Pink

Neki od njih su otišli toliko daleko da su od saradnje Vučića i Desanke Maksimović napravili teoriju zavere.

TV Pink

- Vi to gledate kao saradnju ili kao ucenu? Mislim da je u pitanju neka vrsta ucene.

Sve ovo bilo bi smešno da je nije reč o jednoj od najpoznatijih srpskih pesnikinja, koja je umrla pre više od dve decenije, kao i da knjiga "Pesme iz Norveške" nije objavljena 1976. godine. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 5 godina

Zar ljudi bez elementarnog znanja i informisanosti, mogu realno da procene kome od političara treba da daju svoju podršku?!

Lelica

pre 5 godina

Duboko sam zabrinut sa simpatizere opozicije. Knjige u ruke i da obnove test opšte kulture!

Jovana

pre 5 godina

Opozicija nastavlja s svojim blamiranjem, još jedan primer kakav ih kadar podržava.

Lara

pre 5 godina

Sta reci, a ne zaplakati! Opozicija je puna znanja

Lu salome

pre 5 godina

Nek mi neko kaze da je ovo namesteno, bice mi lakse, ljudiii! ????

Ma da li je to moguce

pre 5 godina

Kakav Bil Mez ovaj mali Pajkic! Cudo .

Srbin

pre 5 godina

Zabrinut sam za opozicijju koji zeli da izvuce Srbiju iz krize zar to zele sa takvim ljudima koji neznaju ni sta se desilo juce ha,ha

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija