• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

06.08.2018

23:48

RADA TRAJKOVIĆ JE OVAKO GOVORILA: Baš je korisno što se SASTAJEM SA HARADINAJEM

Politika

RADA TRAJKOVIĆ JE OVAKO GOVORILA: Baš je korisno što se SASTAJEM SA HARADINAJEM

Podeli vest

Poslanica Jedinstvene srpske liste u parlamentu Kosova Rada Trajković se 2013. godine sastala sa predsednikom Alijanse za budućnost Kosova Ramušom Haradinajem smatrajući da će taj susret biti koristan za kosovske Srbe

Rada Trajković je tada ocenila da su "realne šanse" da Haradinaj na premijerskoj funkciji Kosova zameni Hašima Tačija "koji je sušta suprotnost lideru Alijanse za budućnost Kosova".

Rada Trajković je 2013. godine izrazila uverenje da će njen razgovor sa Haradinajem, kao i svi budući razgovori, biti korisni za srpski narod na Kosovu.

Ona je tada rekla da podržava i "Nikolićevu platformu" o Kosovu, kao i Rezoluciju Skupštine Srbije, jer, kako je objasnila, prvi put se nešto jasnije određuju i prema statusu srpskih enklava na jugu Kosova.

(FOTO) ŠTA ĆE NAMA GORI NEPRIJATELJI?! IGUMAN MANASTIRA DEČANI SAVA JANJIĆ I RADA TRAJKOVIĆ SVE OTVORENIJE RADE ZA NEZAVISNO KOSOVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fudbaler

pre 5 godina

Veleizdajnici rade protiv Srbije I svog naroda. Plaćeni su da prave haos i nerede.

Aleksandar Minic

pre 5 godina

Njoj su korisni novci i nekretnine po BG

Maca

pre 5 godina

Rada Trajkovic je sramota drzave Srbije, ona nije deo naseg naroda

Zlata

pre 5 godina

Rada T je uvek bila u velikoj ljubavi sa siptarima zbog licnog interesa !!! Prodana dusa,sljam zenski...

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija