• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.08.2018

00:17

NEMAMO ZA ČIM DA TUGUJEMO! Milojević: Spartak ne mogu da uporedim ni sa jednim timom!

Crvena zvezda

NEMAMO ZA ČIM DA TUGUJEMO! Milojević: Spartak ne mogu da uporedim ni sa jednim timom!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je Spartak u prednosti posle utakmice u Beogradu, a da će njegovi fudbaleri dati sve od sebe u revanšu

- Ostaje nam drugo poluvreme, spremićemo se najbolje moguće. Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao i do sada, dati sve od sebe i videćemo kako će to izgledati. Nemamo puno za čim da žalimo i tugujemo. Trudićemo se da ispravimo greške - rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Beogradu igrala 1:1 sa Spartak Trnavom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Prvo poluvreme smo totalno proćerdali u prilagođavanju. Drugo je bilo znatno bolje. Primili smo gol posle nepažnje. Voleo bih da mogu da kažem igračima da se nikad ne plaše i da im ne pada koncentracija. Ali, to je sastavni deo. Desila se greška za koju smo kažnjeni. Jednostavno je tako, idemo dalje - kazao je Milojević. 

On se nije saglasio sa mišljenjem da je Zvezda odigrala najslabiju utakmicu do sada, ali da jeste jedna od slabijih.

- Oni su takva ekipa da u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Kod 1:0 smo napravili grešku koju nije trebalo da napravimo. Imamo to što imamo, verujem u svoje igrače i uvek ću - rekao je on.

Pohvalno je govorio o ekipi Spartaka iz Trnave.

- Kao što smo i najavili, protivnik sa specifičnim načinom igre. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa nekim timom koji je gostovao ovde u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, strastvena, kolektivna - istakao je trener Zvezde.

Slovačke novinare je zanimalo da li se neko od igrača Spartaka posebno dopao Milojeviću i koga bi doveo u Zvezdu.

- Nemam običaj da govorim o igračima. Kolektiv je bukvalno najjači segment igre Spartaka. Svi svoje zadatke ispunjavaju maksimalno profesionalno - zaključio je Milojević.

Revanš će se igrati sledećeg utorka u Slovačkoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija