• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.08.2018

00:34

SVI U ODBRANU, AJMO, AJDE! Trener Spartaka najavio totalnu defanzivu u revanšu!

Fudbal

SVI U ODBRANU, AJMO, AJDE! Trener Spartaka najavio totalnu defanzivu u revanšu!

Podeli vest

Trener Spartak Trnave Radoslav Latal rekao je da je veoma zadovoljan rezultatom, ali da je svestan kvaliteta Crvene zvezde i šta njegove fudbalere čeka u revanšu

- Veoma sam srećan i zadovoljan postignutim rezultatom, ali svesni smo da je ovo tek prvo poluvreme. Znamo kvalitete Crvene zvezde i onoga šta nas čeka u revanšu - rekao je Latal posle utakmice u Beogradu.

Zvezda i Spartak igrali su 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Igrali smo timski. Bili smo dobri u odbrani, jedino smo jednom pogrešili na sredini terena posle čega je dosudjen penal i primili smo gol. Čekali smo iz kontranapada, na to i prekide smo računali da nešto napravimo - kazao je Latal.

Trener slovačkog kluba je naveo da je Zvezda izraziti favorit, a da će Spartak u revanšu igrati isto kao i u Beogradu.

- Došli smo sa poštovanjem i Zvezdu smatramo izrazitim favoritom. Ne moramo da damo gol u revanšu, dovoljno je 0:0 i opet ćemo da izađemo sa defanzivnom taktikom pa šta bude - biće. Cilj je bio povoljan rezultat da bismo ponovo rasprodali stadion i napravili praznik u Trnavi jer dolazi veliko ime. Sanjamo, ali čeka nas težak rad do revanša - rekao je nekadašnji reprezentativac Češke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija