Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

08.08.2018

15:04

(VIDEO) MOGLI SMO DA SE POMIRIMO, ALI SMATRAM DA ZASLUŽUJEM BOLJE! Kija prvi put rekla šta je PRELOMILO da se RAZVEDE!

Rijaliti

(VIDEO) MOGLI SMO DA SE POMIRIMO, ALI SMATRAM DA ZASLUŽUJEM BOLJE! Kija prvi put rekla šta je PRELOMILO da se RAZVEDE!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar je odnela titulu pobednice najgledanijeg rijalitija u regionu Zadruge, ali je izgubila svoju jaču polovinu. Ona i Slobodan Radanović su se juče u Osnovnom sudu u Zrenjaninu konačno razveli, što je šokiralo deo javnosti, ali i veliki broj bivših zadrugara koji su verovali da do zvaničnog okončanja njihovog braka nikad neće doći

Iako je Kockareva potpisala papire za razvod još po završetku Zadruge na Slobin potpis se dugo čekalo. Suze u očima su bile prisutne kod oboje po izlasku iz suda, a svoje utiske nekoliko sati nakon što je okončala brak Kija je podelila sa ekipom "Premijere". 

- Još uvek sam pod utiskom, danas sam posle suda otišla malo da odspavam i došla ovde za Crnu Goru i spavala sam ceo dan, sve do sada. Došla sam na nastup. Još uvek mi je sve čudno, nemam osećaj kao da se nešto preterano promenilo, potpuno ravna linija za sada. Kada smo ušli tamo, bilo je sve zvanično, jednostavno - kao gotov je brak i to je to, ali oboje smo hteli to, oboje smatramo da je to najpametnije i najbolje za nas dvoje. Ja prvenstveno znam da zaslužujem mnogo više i ovo je bio najpametniji korak - rekla je Kristina.

Na osnovu mnogobrojnih natpisa u medijima spekulisalo se da će se Kija i Sloba pomiriti i dati još jednu šansu svom braku, no, to se ipak nije desilo. Kockareva smatra da je jučerašnji potez najpametniji za oboje. 

 - Mogli smo mi to da uradimo, ali nije pametno i ja polazim od sebe i smatram da zaslužujem bolje. Znam da je i njemu sada krivo, ali trebalo je o tome da razmišlja ranije. Nikad ne znaš šta može da se desi, ali verujem da je to to - kaže Kristina.

Kija je otkrila i da li je na pomolu neka nova ljubav i da li je u potrazi za jačom polovinom koja će zameniti Slobu. 

 - Ne bežim od toga, nikad se ne zna. Mogu sad odmah da se zaljubim iza ćoška, a mogu i da čekam još 10 godina... Moja najveća ljubav je bila u Zrenjaninu, tako da mislim da je meni Zrenjanin koban, a ne Budva sigurno - rekla je Kija kroz smeh. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Kija razmisli dobro i priznaj da nisi cvećka a nećeš nikada ni biti čovek a naroćito žena koja nauči da menja uvek će sa mo život i lepota jako brzo prolaze ti si ušla u tebi neke nepoznate vode vreme će proći tada ćeš se se titi da si trebala da rđaš decu Ceca se ostvari la kao majka dokazala se kao dobar čovek i zvezda koja će večito trajati .

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija