• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.08.2018

18:38

GORDANA ĆOMIC OČITALA LEKCIJU JEREMIĆU: Program "kupus koalicije" svakim danom dobija sve više i više onih..KOJI MU SE SMEJU!

Politika

GORDANA ĆOMIC OČITALA LEKCIJU JEREMIĆU: Program "kupus koalicije" svakim danom dobija sve više i više onih..KOJI MU SE SMEJU!

Podeli vest

Program koji je obnarodovao tajkunski Savez za Srbiju u narodu zvan "kupus koalicija, kao i njen čelnik Vuk Jeremić, svakim danom dobija sve više i više... onih koji uz ozbiljne zamerke ne mogu da prestanu da mu se smeju 

Kao što smo već mnogo puta imali priliku da utvrdimo da se osnovni program "kupus koalicije" bazira na čistoj negaciji lika i dela Aleksandra Vučića, Savez za Srbiju ni ovaj put nas nije razočarao pa je u svom pisanom "manifestu" potvrdio sve ono o čemu je Informer prethodno pisao.

Takvu šartlataniju nije mogla da prećuti Gordana Čomić visoki funkcioner DS, pa je "kvazi patriotama" preko društvenih mreža očitala lekciju. 

Komentarišući kvazi-patriotski program "kupus koalicije" koji je, po svaku cenu, zašto još jednom ne reći koncipiran kao negacija Vučićeve politike, Gordana Čomić nije mogla da prećuti katastrofalne promašaje. 

- Da li prvi pasus znači da u slučaju da ponovo bude ministar spoljnih poslova prekida dijalog normalizacije (Beograda i Prištine) i povlači poziciju SRbije za Poglavlje 35 (normalizacija odnosa sa Kosovom)

-  Da li drugi pasus znači da se period pristupanja Srbije EU ne smatra politikom koje se treba držati? U pravu je. Važna pitanja-odbrusila je Ćomićeva, razbijajući na paramparčad iluziju Đilasa i Jeremića da će od "kupus koalicije" napraviti respektabilnu političku stranku.    

printscreen

Na apsurdne tačke političkog pamfleta kojeg Jeremićeva skupina naziva političkim programom Gordana Čomić je postavila pitanja na koje Jeremić ne može da odgovori a da ne slaže...Ipak to mu neće teško pasti, jer je NAVIKAO DA LAŽE!

JEREMIĆU, GOVNO LJUDSKO! Samozvani lider opozicije izvređao premijerku samo zato što misli različito od njega

(FOTO) JEREMIĆ NAS ZA*EBAVA! RAZMEĆE SE SE LUKSUZNIM NAMEŠTAJEM I ČESTITA DAN MAČAKA - NA ENGLESKOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stanko

pre 5 godina

Program kupus koalicije ,,dajteee vlast". Nece to proci kod gradjana Srbije.

SS

pre 5 godina

Sad vređaju,kupus je zdravo povrće,puno c vitamina koje ubija bakcile,a još kad se ukiseli,bato.

Vule

pre 5 godina

Ja bih voleo da vodje te Kupus koalicije prvo objasne ovom narodu poreklo njihovog ogromnog novca. Zasto prave od ovog naroda da ne kazem sta, kad svi znamo da su sve stekli na kriminalan nacin?

Milan Savić

pre 5 godina

Nekadašnji partiski prijatelji sad se kritikuju i ismevaju jedan drugog.

Govedarica

pre 5 godina

Kupus koalicija polako privodi kraju svoju karijeru. Nije čudo kada je čini sve sam sljam do sljama.

Branka

pre 5 godina

Propali politicari iz opozicije,medju kojima je bahati Jeremic,nikada nece dobiti podrsku gradjana.Gradjani ne nameravaju da podrzavaju lopove lenstine i sibicare.

nb

pre 5 godina

Dobro mu je rekla! Od Jeremiceve koalicije nema vece komedije!

Moma

pre 5 godina

Od njih je i to previše, s obzirom koliko ih politika zanima, oni žele da uplivaju u neke druge vode zahvaljujući ključnim mestima na koja žele sebe da postave.

Lokvanj

pre 5 godina

Tek razumem sto Bosku kolicioni drugari dadose nadimak zaba.Al prirodnije je zec.Zbog imena.Ma kavi tacke njihove odmah su krenuli temom odustajanja od izbora.Jer nemaju isti tretman,i vredjanjem clanova vlade.Toje jedini njihov program.

kornjacarade

pre 5 godina

Pa moraju se smejati kad jesu zaista kupus koalicija

Milovan

pre 5 godina

Prava kupus koalicija, cela Srbija im se smeje i cudi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17