• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

09.08.2018

10:26

(19.45, SK1) NORDSJELAND - PARTIZAN! Mirković vadi crno-bele iz nokdauna

Partizan

(19.45, SK1) NORDSJELAND - PARTIZAN! Mirković vadi crno-bele iz nokdauna

Podeli vest

Fudbaleri Partizana večeras (19.45 Sport klub 1) gostuju danskom Nordsjelandu  u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a novi trener Zoran Mirković veruje da će podići posrnulu ekipu

Mirkoviću će to biti debitantski meč na klupi crno-belih, a s obzirom na lošu formu, on kaže da bi bio zadovoljan i nerešenim rezultatom protiv danskog predstavnika.

- Radili smo na voljnom momentu, jer je ekipa u nokdaunu. Partizan u Danskoj ide na pobedu, ali u ovoj situaciji odgovarao bi nam i nerešen rezultat. Gledali smo Nordsjeland protiv Brondbija. Oni su brzi i agresivni, to je u najkraćim crtama. Imaćemo težak zadatak, igraćemo na veštačkoj travi, ali idemo na trijumf - poručio je Mirković.

Trener crno-belih neće moći da računa na suspendovanog Sejdubu Sumu, kao ni na povređenog Zorana Tošića. S Partizanom je na put krenuo i napadač Nemanja Nikolić, koji je zbog povrede kolena bio tri nedelje van terena.

Bešiktaš na AustrijancePobednik dvomeča Nordsjeland - Partizan igraće u 4. kolu kvalifikacija sa boljim iz duela Bešiktaš - LASK. Prva utakmica tog para igraće se večeras u Istanbulu.

- Vremena je malo. U ritmu utakmica četvrtak-nedelja nije moguće raditi nešto više osim sitnih detalja. Osim Sume i povređenih Tošića i Cucina, svi su spremni. Spreman je i novajlija Goran Zakarić, videćemo da li će igrati - istakao je Mirković.

Štoper Partizana, Španac Mark Valijente poručio je da će dati sve od sebe da sačuva mrežu, a isto tako veruje da crno-beli mogu da postignu makar jedan pogodak u Farumu.

- Ako damo gol na strani, važiće dvostruko. Za Partizan bi bilo sjajno da pobedi bilo kojim rezultatom, a idealno bi bilo da ne primimo gol. To je uvek važno u evropskim utakmicama. Može da nas raduje činjenica da smo na sedam utakmica ove sezone primili samo dva gola. Čeka nas jaka ekipa, a ovo je nama takoreći polufinale do grupe Lige Evrope - rekao je nekadašnji đak Barselone.

Drugi štoper srpskog vicešampiona Nemanja R. Miletić veruje da će promena trenera razmrdati ekipu.

- Kada stigne novi trener obično dođe do promene. Zato mislim da ćemo već danas napraviti pozitivan rezultat i mirno dočekati revanš. Moramo da poboljšamo igru u završnici akcija, a ne da se oslanjamo samo na prekide kao dosad. Bilo bi lepo da pobedimo, nebitno kojim rezultatom, samo bez primljenog gola. I 1:0 bi bilo odlično - rekao je Nemanja R. Miletić.

Defanzivni vezista Saša Zdjelar upozorava pred duel s Dancima da oni igraju stilom koji nije uobičajen na našim prostorima.

- Nismo dosad igrali s ovakvom ekipom. Još čudnije je što igramo na veštačkoj travi. Čeka nas utakmica kakvu ne možemo doživeti u našem prvenstvu. Prednost nam je što su oni mlada ekipa i sigurno imaju i određene mane - poručio je Zdjelar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija