• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.08.2018

21:50

BIVŠI TRAMPOVI SARADNICI SAVETUJU DODIKA: Predsednik Srpske povukao potez koji je zaledio Izetbegovića i ekipu!

Politika

BIVŠI TRAMPOVI SARADNICI SAVETUJU DODIKA: Predsednik Srpske povukao potez koji je zaledio Izetbegovića i ekipu!

Podeli vest

Bivši saradnici u predizbornom štabu američkog predsednika Donalda Trampa savetovaće u naredna tri meseca Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) predsednika Republike Srpske Milorada Dodika

Džejson Ozborn i Majkl Rubin, bliski prijatelji i saradnici bivšeg menadžera Trampovog štaba Korija Levandovskog, prijavili su Ministarstvu pravde SAD da će pružati lobističke usluge preko svoje kompanije Tvin roks global (Twin Rocks Global) za šta bi navodno trebalo da dobiju 10.000 dolara naredna tri meseca, javio je Njuzvik.

Kompanija kojom upravljaju Ozborn i Rubin registrovana je na adresi na Kapitol Hilu, u kući u kojoj živi Levandovski. U opisu kompanije navedeno je da će pružati "strateško usmeravanje i savetovanje u vezi s državnim poslovima i odnosima s javnošću u SAD".

(VIDEO) DODIK OTKRIO PAKLENI plan za 6. oktobar, DAN PRED IZBORE SPREMA SE HAOS I RUŠENJE SRPSKE!

Radio Slobodna Evropa prenosi da se rezultat angažmana mogao videti tokom posete premijerke Republike Srpske Željke Cvijanović Vašingtonu kada se uz pomoć Ozborna i Rubina sastala sa senatorom Rodšerom Vikerom i republikanskim kongresmenom Dejnom Rorabaherom koji neretko podržava etničke grupe koje traže nezavisnost i koji je poznat po simpatijama prema Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 5 godina

Cifre koje se spominju su smešne za Američke prilike (10.000 dolara naredna tri meseca) jer u SAD malo bolji advokat košta 300 $ na sat i da bi preuzeo neki slučaj traži depozit od 10 000 $, dan suđenja je 2 500 $ tako da za mesec dana angažmana izađe 50 000.

Vladdimir

pre 5 godina

Advokati koji spadaju u americku pravnu elitu kostaju minimum 600 usd/sat. Na to se dodaju telefonski razgovoru, pisanje bilo kojih dokumenata, rad na terenu, konsultacije i razgovori, i sl. Za 10 hidjada dolara ne mozete da nadjete ni advokata koji ce vas zastupati u komsijskom sporu.

Gegula

pre 5 godina

Pa sad da za 10.000 dolara lobiraju...Ali za 10.000.000 moze

Dejan

pre 5 godina

Dobijaće svaki po 10.000 dnevno, al' naravno narodnih para.

Danka

pre 5 godina

Један од њих је лобирао за независно Косово, па ви сада видите! Срамота српска!

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija