• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.08.2018

11:28

(VIDEO) EVO ŠTA JE SLAVIO SAVA JANJIĆ! Mi i dalje ne verujemo, IGUMANE, DEMANTUJ NAS!

Politika

(VIDEO) EVO ŠTA JE SLAVIO SAVA JANJIĆ! Mi i dalje ne verujemo, IGUMANE, DEMANTUJ NAS!

Podeli vest

Sava Janjić, iguman manastira Visoki Dečani, 3. septembra 2013. među prvima čestitao je kosovskoj džudistkinji Majlindi Keljmendi na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom prvenstvu u džudou u Rio de Žaneiru

Bila je to prva zlatna medalja ikada osvojena za lažnu šiptarsku državu, a Keljmendi ju je proslavila otvoreno propagirajući tzv. "veliku Albaniju". I to je, verovali ili ne, podržao srpski iguman!

Igumane Savo, mi se i dalje nadamo da to ustvari nisi bio ti, ili da ti je neko hakovao profil na Tviteru. Molimo te, demantuj nas i reci javno da smo pogrešli i da nisi slavio državu koja ne postoji! 

(FOTO) ŠOKANTNO: Iguman Sava Janjić je pravi ŠIPTARSKI PATRIOTA!

Pogledajte slavlje takmičarke lažne države Kosovo kojoj je od srca čestitao Sava Janjić:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deklarisanje

pre 5 godina

Nista nisam iznenadjen,covek se deklarise kao protivnik drzave,i neko ko podrzava Tacija.I svojom drugaricom Natasom,i drugom Vukom,vodi borbu unistenja Srbije.

Jovan

pre 5 godina

Zato i izbijaju konflikti jer crkva bode nos u stvari koje ne bi trebale da ih interesuju.

Miki

pre 5 godina

Sava Janjić je oduvek šurovao sa šiptarima i to se zna.

spale

pre 5 godina

Sam pokretac mudrog pericipiranja je sam odnos materijalnog i nematerijlnog posmatran kroz prizmu delovanja svesnog i nesvesnog. Merenje obitka i gubitka u perspektivi vremena je odnos proporcionalan mudroj politici koju moram priznati danas vodi Vucic. Sve pohvlae i samo napred, svi ovi petokolonasi su nusprodukt suprotnosti stvarne mudrosti . Savo ostavite materijalnosti onima koje iste i upraznjavaju, duhovnost je ono sto od vas trazimo da proniknutu tajnu duha svetoga podarite i nama, baveci se samim sobom , bavite se i nama. Ovako poruke koje su nejasne, nerazumljive , opasne, defetisticke. Razmislite malo pre nego Tvitujete o posledicama izkazane misli koje imaju odjeka na nas. Suprotna strana vas tapse i smeje se jer oni nisu vasi.

draganab

pre 5 godina

Da li su Albanci cestitali kad su nasi pobedjivali?

Milica

pre 5 godina

Sad znamo sto se zalaze da Albanci dobiju sve, a mi nista

Marija

pre 5 godina

Mi se iskreno nadamo da je neki djavo usao u njega i da on ne radi ove stvari koje njemu ne prilice!

Sanja

pre 5 godina

Strasno! Pomoli se, igumane, da ti Bog oprosti sto slavis one koji ne zele dobro tvom narodu.

Vns

pre 5 godina

Čestitao je devojci,sportistiknji....pa šta...i INFORMER je čestitao zločincu Trampu na pobedi na izborima....

Milica

pre 5 godina

Sramota. I svestena lica se okrecu protiv sopstvene drzave i svog naroda.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Jedno priča, drugo radi, šta li tek misli ? Ne trebaju nam neprijatelji, dosta smo sami sebi ! Crkva ćuti, nju ništa ne zanima. E Srbijo, Srbijo........!

SS

pre 5 godina

Sveštenici su kako kažu,Božiji izaslanici,ali čega.Ako se ovako ponaša jedan Iguman,u šta da verujemo onda.SPC treba da reguliše među svojim redovima,okrenuta ka narodu,ne politici.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija