• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2018

12:30

VESELJI: Nikada neće biti podele Kosova

Politika

VESELJI: Nikada neće biti podele Kosova

Podeli vest

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji izjavio je da se nikada neće pregovarati o promeni kosovskih granica, kao i da ta tema neće biti na dnevnom redu narednog dijaloga Beograda i Prištine

- Kosovo je jedinstveno i nije podeljeno na sever i jug. Nikada neće biti njegove podele, niti će se ta tema ikada naći na dnevnom redu pregovora - kaže Veselji, prenosi prištinska Koha ditore. 

On je to izjavio u četvrtak, prilikom obilaska stadiona "Adem Jašari".

Veselji je rekao i da će Priština učestvovati u dijalogu sa Beogradom, kao i da očekuje da se on završi priznanjem nezavisnosti Kosova i članstvom u UN.

EVO ŠTA SE STVARNO KRIJE IZA SUKOBA TAČIJA I HARADINAJA u vezi ideje o promeni granica na Kosovu!

PREDSEDNIK VUČIĆ BEZ DILEME: Hoćemo jasne granice Srbije, a ne provizorijum!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aca

pre 5 godina

Mnogo ste puni sebe, nemoj da ste tako sigurni i nikad ne recite nikad!

Miroslav

pre 5 godina

Srbija nece da proda svuje teritoriju, iako su oni naumili da Kosovo bude nezavisno. Srpska rec je zadnja

Dane

pre 5 godina

Šta još veselji očekuje,očekuje li kad nema nikakvih promjena da kosovo uvek bude sastavni deo Srbije.Netreba s bolesnicima ni razgovatat nek kosovo ostane ono što je budići 100 godina kao što je i ovoh 20,veselji je mislio kad je proglašavo i nezavisnost da je to gotova stvar pa gde je danas Kosovo.

Goran

pre 5 godina

Овог ухапсити и протерати преко Проклетија

Branko

pre 5 godina

Ma sta vi pricate, vasu sudbinu kroje Ameri!!!????? Vase price su lokalnog karaktera, za to vase "PLEMENSKO DRUSTVO SIPTARA"!!!?????

paramonte

pre 5 godina

Srbija ne treba vise da izdrzava albance i do razgranicenja mora doci.

Dobi

pre 5 godina

Bravo Veselji,ti si pametan covek i shvatio si da podele Kosova ne moze biti,celo Kosovo je Srbija a vi ajd'u vasu Albaniju,to je vasa maticna zemlja iz koje ste pobegli u Srbiju od vaseg Envera Hodze,Srbija vas je spasila i treba da joj se zahvalite umesto sto otimate njenu teritoriju,sram vas bilo divljaci,vi ste neopevane bitange, kriminalci i teroristi,idite u djihad pa se borite za svoju islamsku veru na prostorima gde bi trebalo da zivite.Srbija je pravoslavna sta vi tu trazite.

DEDA RAKA

pre 5 godina

Srpsko KOSOVO se ne deli i taćka. Privremeni korisnici nek dooooobro brazmisle, PANTA REI !

Stojan

pre 5 godina

Nebi ni trebalo da bude podele Kosova i Metohije nego da se to vrati na ovaj ili onaj nacin.

Kikica

pre 5 godina

Albanci mogu da maštaju, Vucic nece dozvoliti da oni rade kako žele

acaacaic

pre 5 godina

Ovo su samo puste zelje Albanaca sa Kosova. Sporazum mora biti obostran i niko nece dobiti niti ce bilo ko izgubiti sve.

miki

pre 5 godina

U pravu si da nece biti podele Kosova,ali vi cete lepu u Albaniju a Kosovo i metohija je bilo i bice srpsko....:):):):):)

mimi

pre 5 godina

ma ko ce tebe da pita nesto ,bedo ljucka,ti ces u hag bato moj

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija