• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.08.2018

15:50

ĐURIĆ: Zahvaljujući Jeremiću pola Kopaonika pripada Albancima

Politika

ĐURIĆ: Zahvaljujući Jeremiću pola Kopaonika pripada Albancima

Podeli vest

Potpredsednik GO Srpske napredne stranke Marko Đurić tvrdi da danas pola Kopaonika pripada Albancima zahvaljujući Jeremiću, Đilasu i sličnima

To je bilans njihove vladavine, poručuje Đurić u saopštenju dostavljenom medijima, a u kojem reaguje na današnju izjavu lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da razgraničenje s Kosovom za koje se zalaže predsednik Aleksandar Vučić predstavlja precrtavanje granica i trajno i voljno otuđenje dela teritorije zemlje.

- Lažni patriota Vuk Jeremić presekao je sa svojim partijskim prijateljima Srbiju na Kopaoniku, i on i Dragan ?ilas, i svi ostali iz njihove družine su ti koji su nas razgraničili sa Albancima, i to tik ispod Pančićevog vrha - poručio je Đurić. 

Osim što su na ovaj način, predajući srpske teritorije sticali drugima, oni su vrlo dobro umeli da stiču i sebi, i to bi i danas da nastave da rade, ocenio je ?urić reagujući na izjavu Jeremića u Kragujevcu, gde je Narodna stranka organizovala akciju "Jedan potpis menja sve" protiv razrganičenja i protiv Kosova u UN. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 5 godina

Zalosno je sta nitkovi prave od nase zemlje sireci se polako od Kosova prema Kopaoniku. ljudi trgnite se zaostavimo ovu igrru na vreme, borimo se kao u pravom ratu, borimo se za nasu zemlju, za nasu divnu Srbiju!

Rada

pre 5 godina

Nasa drzava je puno propadala ali je sada na pravom putu.

Harwy

pre 5 godina

A gde je bio za to vreme Vučić??? Ko je smeo da to uradi bez njegova znanja???

Kostadin

pre 5 godina

Jeremić je prodana duša, korumpriran i beskrupulozan. Otkud ti uopšte u prici u vezi Kosova!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija