• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2018

14:55

PS: Borko Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala narod na KiM!

Politika

PS: Borko Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala narod na KiM!

Podeli vest

Borko Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala narod na Kosovu i Metohiji i za vreme čije vlasti je čak sto zemalja priznalo nezavisnost Kosova, ocenili su danas u Pokretu socijalista

"Aleksandru Vučiću drže lekcije oni koji su učinili sve da Kosovo dobije nezavisnost, koji su dozvolili pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a napadaju ga baš zbog toga jer znaju da se istinski bori za Srbe i Srbiju", navodi se u saopštenju.

Kako navode, Stefanović je kao šef tima za pregovore sa Prištinom čuvao nacionalne interese tako što je lagao Srbe i postavio granicu na Jarinju i Brnjaku.

"Ni danas Srbi sa Kosova i Metohije ne znaju šta je to sve Stefanović potpisao u Briselu i dogovorio u njihovo ime, dok je njegov partner iz ''Saveza za pljačku Srbije'' namerno postavio pogrešno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, oterao UNMIK, a doveo Euleks", poručuju u PS.

Jeremića, Ðilasa i Stefanovića ne zanimaju ni Srbi, ni Kosovo i Metohija, njih zanima isključivo da se domognu vlasti zbog pune državne kase, a za to im jedino smeta Vučić, jer je uz njega srpski narod, zaključuje se u saopštenju.

Stefanović je juče na Tviteru optužio aktuelnu vlast da je ona odgovorna za postavljanje prelaza na KiM i da su oni izbacili Srbiju sa KiM.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 5 godina

Ako je nas predsednik i zeleo da da ostavku u oktobru, sad sigurno treba da izbaci te misli iz glave. Koliko je samo lesinara koji jedva cekaju da on ode i da se oni docepaju tih para u drzavnoj kasi. Kakva bi nam zemlja tek tad bila.

Pele

pre 5 godina

Ni danas Srbi sa Kosova i Metohije ne znaju šta je to sve Stefanović potpisao u Briselu i dogovorio u njihovo ime, dok je njegov partner iz ''Saveza za pljačku Srbije'' namerno postavio pogrešno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, oterao UNMIK, a doveo Euleks. Znamo građani Srbije da je opozicija uništitelji naše države, prodavali sve što se prodati može, a danas prete Vučiću.

Alhemičar

pre 5 godina

On je zajedno sa Jeremićem i Tadićem ,krojio pogubnu politiku Srbije prema KiM,

Janko

pre 5 godina

Koliki su oni izdajice pokazaće istorija koja će ih pamtiti kao izdajnike i šiptarske plaćenike.

sanja

pre 5 godina

Sa ponosom nosim svoje prezima a on? Brukao je i bruka svoje srpsko prezime. Izdajica svoga naroda.

jelena

pre 5 godina

Žalosno je što narod sazna sve u zakašnjenju, verujem da su slepo tada verovali tobož finom čoveku, koji se bori za Srbe na KiM.

Dragan R

pre 5 godina

Lažni levičar sa drugosrbijanskim pedigreom nema prava da bilo kome pametuje o bilo čemu.

Vratna

pre 5 godina

Taj ko zna sta je sve ispotpisivao iza zatvorenih vrata. Pa njegov predsednik Tadic je pobegao iz zemlje kada je Kosovo proglasilo nezavisnonst.

Kiaa

pre 5 godina

Jeremić, Đilas, Janković... Svi su oni izdajnici. Jude za Srpski narod. Prodali nas za malo para, ali platiće.

Alexa

pre 5 godina

Prosto mi ne ulazi u glavu, da mog biti toliko podmukli i zli da rade protiv svog naroda i svoje države.

Dragan

pre 5 godina

Uve ksu i bili najlgasniji oni koji imaju najvise putera na glavi

Markoni

pre 5 godina

Licemerno od strane Borka Stefanovića kada se zna koju ulogu je imao u prošlosti. Njegove fleke teško ko će oprati.

Blagoje B

pre 5 godina

Pa taj Borko je postavio granicu na Jarinju pa šta sada hoće.

Predrag

pre 5 godina

To je onaj isti Borko Stefanovic za cijeg mandata je postavljeno ono smesno pitanje sudu u Hagu, za vreme cijeg mandata su pregovori prebaceni iz UN u Brisel, za vreme cijeg mandata je stavljena granica na Brnjaku i Jarinju...?

lala

pre 5 godina

Debelo je i Borko brljao sa Kostunicinim kadrovima na Kosovu,debelo.

sasa

pre 5 godina

Da je on jedini lko bi nam bilo ali stecemo im na put.

Aca

pre 5 godina

I više je nego poznato šta nam je politika prethodne vlasti donela odnosno oduzela.

Drasko

pre 5 godina

Borko je promenio kršten ime zarad političkog interesa, sve bi uradio samo zarad ostvarivanja sopstvenih ciljeva.

Sara

pre 5 godina

Niko iz opozicije nema poravo glasa sto se tice Kosova!!

pop

pre 5 godina

Borko je politicar bez politike , ne gubimo dragoceno vreme sa njim.

Maja

pre 5 godina

Sećam se vrlo dobro da je baš od perioda kada je Stefanović bio zadužen za pregovore u Briselu,sve počelo da liči na izdaju.

Mašnica

pre 5 godina

Opozicionari su imali priliku, sada neka puste druge da reše pitanje KiM na najbolji mogući način. Za vreme njihove vladavine Srbija je dotakla samo dno.

Mašnica

pre 5 godina

Jeremić, Đilas, Janković... svi su oni izdajnici koji su se obogatili raznim malverzacijama.

Mašnica

pre 5 godina

Borko i žutaci su najveći izdajnici srpskog naroda.

Veleizdaja

pre 5 godina

Sam naslov toliko puno govori, da je bukvalno svaki komnetar suvisan. Naravno, sta on znaci secamo se samo mi malo stariji, koji nisu zaboravili Borkovo i Bogdanovicevo surovanje sa predstavncima tzv. Republike Kosovo. Cak i u najtezim momentima 2003. godine nisu krocili na KiM da pruze podrsku nasem narodu!

Ana Vasić

pre 5 godina

Borko je ohrabrivao ljude na barikade, a prvi bi završio ispod bagera da je otišao ispred tog naroda. Niko ga nije shvatio ozbiljno. Izludeo je naše ljude.

Nena NS

pre 5 godina

Aleksandar Vučić je jedini predsednik koji se zalaže za rešenje pitanja na KiM mirnim putem!A od predhodnika se vidi šta su sve uradili i ostavili iza sebe!

Anja

pre 5 godina

Borko bi trebao da kaze vec jednom narodu sta je potpisivao

Mare

pre 5 godina

Borko Stefanovic je licimer kakvog Srbija odavno nije imala. Cela njegova nazovi politicka karijera se ogleda u slabljenju Srbije u poziciji za Kosovo i Metohiju. On je davno trebao da bude izveden pred sudiju za prekrsaje zbog svojih nedela prema drzavi Srbiji.

Marko

pre 5 godina

Borko Stefanović čovek koji je pripremao put Kosovu i Metohiju u UN sad nalazi za shodno nekoga da kritikuje. Čudi me da još ima ljudi koji glasaju za njega.

hn

pre 5 godina

Borko je kao i ostali ucesnici bivse vlasti samo gledao svoje interese, za narod ga nije bilo briga!

Nikolina

pre 5 godina

Borko ne bi bio Borko da ne izda narod i da ne brine samo o sebi i svom dzepu

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija