• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.V./M.D.

12.08.2018

16:50

(FOTO) IVICA ME JE NAUČIO DA GUČA NIJE GUČI! Kako je Marija Zaharova čula za Sabor trubača

Politika

(FOTO) IVICA ME JE NAUČIO DA GUČA NIJE GUČI! Kako je Marija Zaharova čula za Sabor trubača

Podeli vest

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, koju mediji često nazivaju "prva dama ruske diplomatije", ne krije oduševljenje što ima priliku da sa porodicom poseti Sabor trubača u Guči

Zaharova je u neformalnom razgovoru za Informer ispričala kako ju je svojevremeno Ivica Dačić pozvao na Sabor.

- Kada mi je Ivica prvi put spomenuo Guču, ja sam razumela da je rekao "Guči"... I onda mu odgovorim: "Ne, ne nosim ja "Guči" i tu stranu brendiranu garderobu, samo ruske kreatore! On se slatko nasmejao i objasnio mi da je to sabor tradicionalne muzike u Srbiji i da nema boljeg provoda u Evropi. Rekao mi je da moram da dođem! Odmah sam, naravno, pristala. I evo me, tu sam... - priča popularna Maša.

(FOTO) ZAHAROVA DOBILA PRIZNANJE Počasna gošća Sabora u Guči!

Zaharova u GučiA.G.

Zaharova u Guči

Raspoložena za razgovor, ona je otkrila i da je njena osmogodišnja ćerka Marijana prekinula letnji boravak kod babe i dede jer je želela da poseti Srbiju.

- Ivica mi je pričao da me u Srbiji svi vole, ali nisam znala koliko. Nije mi prvi put u Srbiji, ali ova poseta je posebna. Sa mnom su i suprug Andrej i naša ćerkica. Dok mi razgovaramo, oni uživaju u obilasku Beograda. Ćerka je bila na raspustu kod babe i dede u kolibi, u čemu inače veoma uživa. Međutim, kada je čula da dolazim u Beograd, molila me je da je povedem. Ići će sa mnom i na Sabor...

Maša u GučiA.G.

Maša u Guči

Na to se nadovezao Dačić, koji kaže da je njegova gošća veoma skromna dama.

- Znate li da mi je rekla da joj je nezgodno da stoji pored mene za govornicom, jer nismo istog ministarskog ranga?! I da je navikla da stoji sa strane... Eto, to vam sve govori kakva je to divna i skromna žena - rekao je Dačić i dodao da mu je drago što će njegova gošća imati prilike da u Guči vidi i upozna pravu Srbiju.

(FOTO) MOSKVA ŠNIT ZA RASTANAK! Dačić ispratio Mariju Zaharovu dragu gošću iz Rusije!

(VIDEO/FOTO) ZAIGRALA MARIJA ZAHAROVA: Prelepa gošća iz Rusije nije odolela ZVUCIMA SRPSKE TRUBE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pljujte me

pre 5 godina

Najbitnije sto je rekla je to da izricito nosi garderobu Ruskih kreatora. A ovi nasi samo da je markirano, “ Prvi maj pirot” je proizvodio extra odela ali nije to strano to je nase seljacko je . Skrenuo bih paznju svim potrosacima da se trude da svoj patriotizam iskoriste kada kupuju i da sve ono sto se proizvodi u Srbuju ima prednost. Pa makar to bila i vEGETA..

Vns

pre 5 godina

Lupetas mili moj...koje marke ti je telefon,patike,bela tehnika,koji auto vozis,ako voziš????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija