• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.08.2018

20:39

(FOTO) KIJA IMA NOVOG UDVARAČA?! Kockarovu je ovaj poklon prosto OBORIO S NOGU!

Rijaliti

(FOTO) KIJA IMA NOVOG UDVARAČA?! Kockarovu je ovaj poklon prosto OBORIO S NOGU!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar je iz učešća u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", ponela najvredniju titulu - titulu pobednice. Osim ove nagrade, nju je po izlasku sačekalo mnoštvo poslovnih ponuda koje je ona oberučke prihvatila

Njena karijera je krenula uzlaznim putem nakon što je snimila svoj prvi singl sa grupom Ministarke, zaradila prvi milion pregleda na Jutjub kanalu za samo nekoliko sati, a trenutno pleni svojom harizmom na crnogorskom primorju.

(FOTO) KIJA NAPRAVILA POMETNJU U NOVOM SADU! Muškarcima nije bilo dobro kada su videli OVO!

Kijapink.rs

Kija

Naime, za Kockarovu je leto veoma radno. Skoro svakodnevno ima nastupe, a pozitivni komentari na račun njenog izgleda i pevanja samo se nižu na svim platformama na internetu, dok pokloni i čestitke stižu sa svih strana.

Kija se sada pohvalila na svom Instagram "storiju" da je dobila na poklon buket crvenih ruža kojima je ona očigledno oduševljena.

Poklonpink.rs

Poklon

Da li je Kockarova ove ruže dobila od fanova koji su je verno pratili tokom učešća u "Zadruzi" ili od nekog muškarca koji je njome očaran ostaje da saznamo.

(FOTO) VOLELI STE JE U ZADRUZI, A SADA JE ZAVRŠILA KOD MIKIJA U KREVETU: Đuričić sa njom deli postelju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan

pre 5 godina

Pleni svojom harizmom....pisac ovog teksta mora na lobotomiju-danas

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija