• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.08.2018

10:14

GLIŠIĆ: Obradović je običan POLITIČKI IDIOT KOJI SAMO BLEBEĆE kako bi prikupio političke poene!

Politika

GLIŠIĆ: Obradović je običan POLITIČKI IDIOT KOJI SAMO BLEBEĆE kako bi prikupio političke poene!

Podeli vest

Pozive pojedinih opozicionara na vojni puč, državni udar i hapšenje predsednika Srbije nisu osudili samo nezahvalni stranački funkcioneri, koji su, verovatno, otputovali na neke luksuzne destinacije, izjavio je predsednik IO SNS Darko Glišić

Na pitanje Srpskog telegrafa zašto, dok opozicija preti hapšenjme Aleksandra Vučića i pučem, mnogi funkcioneri SNS ćute, Glišić odgovara:

- Verovatno su imali neka pametnija posla ili su otputovali na neke luksuzne destinacije, pa nisu imali vremena da u jednoj rečenici odbrane čoveka koji im je omoguićio karijeru".

Prema njegovim rečima, suviše je nabrajati imena, ali "svi članovi Predsedništva SNS su morali da se oglase po ovom pitanju, kao i predsednici stranaka na lokalu".

To je najmanje što su mogli da učine, kazao je predsednik IO SNS.

GlišićTanjug

Glišić

Povodom nekih navoda da bi Vučić mogao da napusti SNS i samim tim i politiku zbog mnogobrojnih opstrukcija po pitanju Kosova i reformi, Glišić ističe da bi taj potez bio poguban za Srbiju.

To bi, navodi on, otvorilo prostor za sve one koji bi da nas vrate u prošlost, a Srbi na saveru KiM doživeli bi novu "Oluju".

Na kostataciju da je Boško Obradović zapretio krvoprolićem, Glišić ocenjuje da je lider Dveri "običan politički idiot koji samo blebeće kako bi prikupio političke poene", a uopšte ne shvata da tako opasnom retorikom može da utiče na neku usijanu glavu da uradi nešto što je pogubno po državu.

- To je primer političke neodgovornosti, a po istom principu deluje i ostatak opozicije. Igranje vatrom i galamljenje, bez nuđenja bilo kakvog rešenja, još jedom pokazuje što su utvrdili svaki izbori do sada - građani im ne veruju - zaključio je predsednik IO SNS.

(FOTO) LUDILO MOZGA! ĐILAS I OBRADOVIĆ HOĆE DA PROTERAJU DODIKA IZ SRBIJE?!?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sima

pre 5 godina

Obradović je narator po narudzbi stranih plaćenika i od toga živi.

Ivana

pre 5 godina

Ma lupetaju ljudi gluposti samo...IQ im je toliki da samo vrte u krug pricu kako mrze Vucica,glavni aduti su im da pljackaju, maltretiraju, prebijaju, a usput da troskare pare po luksuznim letgovalistima koje su pokrali od napacenog naroda

Vladdimir

pre 5 godina

Kao prvo, ovo je nedostojan rečnik ozbiljnog političara... A drugo, Glišić je zaboravio na vokabular svojih stranačkih kolega koji decenijama unazad svakoga u ovoj zemlji "časte" onim što on naziva "idiotlukom i blebetanjem"...

Dana1

pre 5 godina

Kada bi Vučić napustio SNS i vlast, to bi bilo veoma loše za Srbiju i narod! Ali do toga neće doći!

Miki

pre 5 godina

Bas me nasmeja. Odavno niko nije dao tacniji opis Boskica Obradovica.

Tina

pre 5 godina

Naravno da im ne verujemo, sta su uradili dobro za Srbiju da bi im verovali.

Tomislav

pre 5 godina

Od vike i galamljenja nista nece dobiti, a resenje nikakvo nemaju, uopste ne shvatam njihovu svrhu postojanja, ali, sto kaze gospodin Glisic, jos jednom su potvrdili koliko im narod ne veruje.

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Mi kao narod ne želimo da se to desi, jer ćemo onda otići u totalnu propast. "Pas koji laje , ne ujeda".

marko

pre 5 godina

Ko još može Obradovića da shvata ozbiljno.Čovek lupeta i nakon toga ostane živ. Obradović i ekipa istomišljenika ima jedan jedini cilj a to je lični interes.

Aleksa

pre 5 godina

Lepo je rekao Glisic, funkcioneri SNS-a su trebali da se oglase povodom ovih nenormalnih i bezobrznih izjava Obradovica i drugih povodom izazivanja nereda u drzavi.

Baka

pre 5 godina

Šta bi sa idejama Dveri o monarhiji,sve palo niz vodu jer Obradović bi sa monarhijom doveo kralja a ovako prodajom Srpskih interesa postaje kralj sa punim džepovima.

Blagoje B

pre 5 godina

Obradović je obični siledžija i koji misli da se vlasti dočepa silom.

Srbija

pre 5 godina

Obradović bi trebao da zna da batina ima dva kraj.

Jasna

pre 5 godina

Bravo Glišiću! Zna se kome su građani Srbije poklonili svoje poverenje, kompletna opozicija je idiot do idiota!

Nega

pre 5 godina

Pa celokupna politika opozicije svodi se na pljuvanje Vučića! Obradović je čovek koji garant ima neku dijagnozu...

Mare

pre 5 godina

Lepo receno. Svaka rec je na mestu. Cela opozicija je takva.

Nenad Stanimirović

pre 5 godina

Opozicija mora da odgovara za poziv na nasilje.

Makica

pre 5 godina

Ovaj sramni potez opozicije ne treba shvatiti zdravo za gotovo vec treba hitno reagovati i najstrozije kazniti i osuditi.

Dača

pre 5 godina

Tacno tako lider Dveri "običan politički idiot koji samo blebeće kako bi prikupio političke poene", a narod je sit idiota.

Slavko

pre 5 godina

Oni su i navikli samo da hvataju na galamu i sire mrznju. Vucic treba i mora da ostane tu gde je..

Uros

pre 5 godina

Boska Obradovica treba proterati iz zemlje i poslati ga tamo kod njegovih placenika pa tamo neka izaziva nerede i haos.

Matea

pre 5 godina

Naravno da je idiot koji blebece, prosipa kao neki stah na koji si niko ne obazire, naprotiv cela nacija je tu da zastiti predsednika i nikoga se ne plasi, samo moze da ugrozi svoju bezbednost sa ovakvim postupcima, Obradovicu spusti loptu i smanji dozivljaj ne ide se sam u napad na cetu!

Milica

pre 5 godina

Obradović ni blebetanjem ništa ne može da postigne, jer je njegova glava šuplja i prazna.

Zoki

pre 5 godina

Obradović je jos od onog misa zreo ne samo za zatvor vec i sanatorijum.

Dea

pre 5 godina

Obradović da misli dobro svom narodu ne bi ovakve gluposti smišljao.

Olja

pre 5 godina

Svi znamo kakav olos je Obradovic!Zato nikada nece dobiti nikakvu podrsku naroda!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija