• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.08.2018

18:01

ĐILASE, OBRADOVIĆU, JEREMIĆU, ČANKU, JANJIĆU, JESTE LI SADA SREĆNI?! Angela Merkel oštro protiv razgraničenja na KIM!

Politika

ĐILASE, OBRADOVIĆU, JEREMIĆU, ČANKU, JANJIĆU, JESTE LI SADA SREĆNI?! Angela Merkel oštro protiv razgraničenja na KIM!

Podeli vest

Lažni "veliki" Srbi Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović i šiptarski lobisti Nataša Kandić i Sonja Biserko, konačno su uspeli u svojoj nameri da sačuvaju celovitost lažne nezavisne države Kosovo tako što su svojim sumanutim protivljenjem ideji o razgraničenju Srba i Albanaca na KiM, praktično naterali nemačku kancelarku Angelu Merkel na izričit stav da promena granica na Balkanu neće biti

Angela Merkel danas se oglasila po pitanju  granica na Balkanu rekavši da promena neće biti, čime je, najverovatnije, ideju o razgraničenju Srba i Albanaca stavila ad akta. 

Ovakvom stavu Merkelove u velikoj meri doprinela je i tradicionalna srpska nesloga, a pre svega stav takozvane srpske opozicije, predvođenje Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Boškom Obradovićem, kao i nekim zvaničnicima Srpske pravoslavne crkve i nevladinih organizacija.

Podsetimo, Đilas, Obradović, Jeremić potpomognuti vojvođanskim autonomašem Nenadom Čankom, Sonjom Biserko i igumanom manastira Visoki Dečani Savom Janjićem, pokušavaju, protiveći se svakom smislenom pokušaju aktuelne vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe do rešenja kosovskog problema, da se domognu vlasti i državne kase.

ANGELA MERKEL: Na Balkanu neće biti promena granica

Oni ulaze u golu borbu za vlast i ne interesuje ih ništa drugo, a najmanje sudbina Kosova i Metohije i srpskog naroda koji tamo živi.

Setimo se, reč je o istim onim ljudima za čije vlasti je 2008. Kosovo dobilo "nezavisnost", istim onim ljudima koji su se izglupirali pred Međunarodnim sudom pravde 2009. i gotovo omogućili legalizaciju te "nezavisnosti", isti oni koji su 2011. postavili carinu na Jarinju i tako jasno pokazali da su se Kosova odrekli.

O tome kako su Đilas, Jeremić, Obradović, Kandićka, Biserko, Čanak i njima slični čuvali Kosovo i Metohiju i brinuli o sudbini Srba dok su bili na vlasti najbolje je pitati ljude koji žive u Mitrovici, Gračanici, Ranilugu, Šilovu, Leposaviću i Zvečanu, koje zbog svoje zauzetosti brčkanjem u luksuznim letovalištima ni ove godine nisu imali vremena da vide.

Eto gospodo, jeste li sada srećni što ste izborili za celovito "nezavisno" Kosovo i što Srbi najverovatnije, zahvaljujući vašem stavu, neće dobiti ništa, umesto nešto za šta se svim silama bori predsednik Srbije Aleksandar Vučić?

EKSTREMISTI DOBILI POJAČANJE! I Nenad Čanak napada Vučića zbog ideje o razgraničenju sa Albancima!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17