• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.08.2018

19:40

STEVIĆ: Nasiljem došli na vlast, sad pozivaju na krvoproliće!

Politika

STEVIĆ: Nasiljem došli na vlast, sad pozivaju na krvoproliće!

Podeli vest

Oni koji su nasiljem došli na vlast, koji su sebi davali za pravo da budu i tužioci i sudije, a koji nisu učinili ništa za Srbe na Kosovu i Metohiji, danas pozivaju na krvoproliće i linč predsednika Vučića koji je jedini imao hrabrosti da počne da rešava to goruće pitanje i to samo sa jednim ciljem - da zaštiti građane Srbije, poručuje član Glavnog odbora SNS Bojan Stević

- Tajkunski Savez za pljačku Srbije, i svi koji su im slični, danima pozivaju na građanski rat, državni udar, krvoproliće, seju mržnju i neistine protiv predsednika Vučića i njegove porodice, što je za najoštriju osudu - ističe Stević u izjavi za javnost. 

Poručujem im, dodaje, da je Aleksandar Vučić, sa svojom Srpskom naprednom strankom, uspeo da od Srbije napravi faktor stabilnosti u regionu, da od naše Srbije napravi pouzdanog i poštovanog međunarodnog partnera. 

Svima onima kojima je Srbija bila sredstvo za lično bogaćenje, koji su sproveli pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulicama, svima onima koji su na privatne avione i luksuzne hotele trošili milione narodnih para, i svima onima koji su svojim nepromišljenim ponašanjem, od Tadića, Jeremića, preko Ðilasa i Obradovića, prodali srpsku teritoriju i sebi na taj način obezbedili lagodan život, poručujem da su građani i Beograda i čitave Srbije prozreli njihove namere, i da su svesni da je jedini interes koji oni štite onaj vlastiti, navodi Stević. 

Stević ističe da je skandalozno da oni danas pozivaju na krvoproliće i linč predsednika Vučića koji je jedini imao hrabrosti da počne da rešava to goruće pitanje i to samo sa jednim ciljem - da zaštiti građane Srbije. 

- Predsedniku Vučiću pružam punu podršku u njegovoj borbi za Srbiju i sve njene građane, a lopovima kao što su Obradović, Ðilas, Jeremić i slični poručujem da Srbija nije njihova prćija i da to nikada neće biti - zaključuje Bojan Stević. 

SNS SURČIN osudio napade na predsednika Vučića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

To im neće poći za rukom, jedino legitimno mesto jesu izbori a ne ulica.

ziki

pre 5 godina

Jedini je Predsednik Vučić imao hrabrosti da krene sa pitanjem Kosova,njega osuđuju oni koji su nekada pozivali na krvoprolice,a sad pozivaju na linc predsednika Vučića.

Milan

pre 5 godina

To su polupani politicari, zaverenici i zapadnjacki placenici, to treba pohapsiti

Milica

pre 5 godina

Tajkunski savez ne sme da se javi po pitanju Kosova, jer za isto nije nista uradio!

Mašnica

pre 5 godina

Opozicionari misle da na silu zauzmu vlast, ali ih narod neće džaba im sve.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija