• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

13.08.2018

20:47

​ĐILAS BRANI JEREMIĆA, A ON JE IZGUBIO KOSOVO: Evo kako  je tajkun "ukopao" koalicionog partnera!

Politika

​ĐILAS BRANI JEREMIĆA, A ON JE IZGUBIO KOSOVO: Evo kako je tajkun "ukopao" koalicionog partnera!

Podeli vest

Tajkun i lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas pokušao je da odbrani svog partnera Vuka Jeremića tvrdnjom da se on, dok je bio u vlasti, žestoko borio za Kosovo, zaboravljajući da je za vreme Jeremićevog mandata čak 85 zemalja priznalo lažnu državu (vidite okvir)!?!

Đilas je pokušao i da sa sebe skine odgovornost za katastrofalne greške bivše vlasti koje su Albancima omogućili da formiraju lažnu državu, tvrdeći da je u to vreme bio samo gradonačelnik Beograda i da se nije bavio visokom

Neviđeni licemeri

Sad se busaju u grudi da je Kosovo Srbija, a sve su uradili da Kosovo odvoje od Srbije

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade

politikom!?

"Ne znam kako sam sa pozicije gradonačelnika mogao da predam Kosovo, a tek ne znam kako je to mogao da uradi Boško Obradović, koji nikad nije bio ni na jednoj funkciji. Za Vuka Jeremića svi znaju koliko se borio da broj zemalja koje su priznale Kosovo bude što manji...", saopštio je Đilas.

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović reagujući na ove tvrdnje kaže da samo oni kojima nije stalo do Srbije mogu da napadaju Vučića zbog Kosova.

- Sada se busaju u grudi da je Kosovo Srbija, a sve su uradili da Kosovo odvoje od Srbije! Dok su bili na vlasti nisu imali hrabrosti ni za teške političke pregovore sa kosovskim Albancima, niti da izađu pred građane Srbije i kažu kakva je situacija na Kosovu - ističe Mihajlovićeva, dodajući da Đilas nudi povratak u prošlost.

Đilasa demantuju činjenice

* Dragan Đilas nije bio samo gradonačelnik, već i drugi čovek DS koji je od 2008. do 2012. odlučivao o svemu u Srbiji

* Vuk Jeremić je kao ministar inicijativom pred Međunarodnim sudom pravde praktično legalizovao nezavisnost lažne države Kosovo

* Vuk Jeremić je bio šef diplomatije u vreme kada je "nezavisno Kosovo" priznalo čak 85 zemalja u svetu

* Boško Obradović nikada nije bio na vlasti, jer niko nije hteo da sarađuje sa tim ljotićevcem. On je posle izbora u Čačku javno nudio koaliciju SNS

- Danas, dok se Vučić bavi opstankom Srbije, takvi kao Đilas samo vode računa samo o svojim političkim i ličnim interesima i napadima pokušavaju da kazne građane Srbije što nisu izabrali njih... - podvlači Mihajlovićeva.

NEVIĐENA BRUKA! Boško Obradović i Vuk Jeremić slave šiptarsku pobedu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija