• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

14.08.2018

11:52

SAKRILI SE U MIŠIJU RUPU! OPOZICIJA JAKA NA REČIMA, ALI NE I NA DELU: Za lokalne izbore u Majdanpeku još niko nije predao izbornu listu

Politika

SAKRILI SE U MIŠIJU RUPU! OPOZICIJA JAKA NA REČIMA, ALI NE I NA DELU: Za lokalne izbore u Majdanpeku još niko nije predao izbornu listu

Podeli vest

Za tri dana ističe rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore u Majdanpeku, raspisane za 2. septembar, a do sada su proglašene samo dve izborne liste - SNS i PUPS, predata je i lista SPS, ali - nijedna opoziciona stranka nije predala listu

Dveri i DJB su najavile učešće. Rok za predaju izbornih lista ističe 17. avgusta, a deset dana pre održavanja izbora Opštinska izborna komisija proglašava zbirnu izbornu listu.

- Do sad su proglašene dve izborne liste - SNS i PUPS, dok je lista SPS predata juče, ali nije još proglašena, jer ima nekih nedostataka, koje moraju da otklone - rekao je predsednik OIK Miloš Jovanović za Tanjug.

POČIŠĆENA OPOZICIJA! SNS na izborima u Crvenki, Bačkom Bregu, Kolutu i Bezdanu OSVOJIO SVE MANDATE!

Učešće je, kaže, najavio pokret Dveri, verovatno će učestvovati i Dosta je bilo i Vlaška stranka, tako da Jovanović očekuje pet do šest stranaka.

- Još nemamo definitivan stav, treba da razgovaramo o tome - rekao je član Predsedništva PSG Rade Veljanovski tim povodom za Tanjug.

U Pokretu Dveri navode da su sakupili dovoljno potpisa i da će uskoro predati izbornu listu, čiji će nosilac biti dr Marko Radulović.

Član Predsedništva SDS Marko Ðurišić rekao je da ne zna da li će stranka učestvovati na izborima.

- Ne znam zaista. Zovite portparola. Ne znam da li tamo naš lokalni odbor funkcioniše i kako funkcioniše - rekao je Ðurišić za Blic.

Isti list navodi i da će "najambciozniji" Savez za Srbiju najverovatnije propustiti izbore u Majdanpeku, jer će se, kako mu je rečeno, baš tih dana zvanično registrovati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tamara

pre 5 godina

Ma,gde sme opozicija da se kandiduje kad znaju da nece dobiti ni 1 promil podrske gradjana!!??

ivana

pre 5 godina

Opozicija samo sluzi,da remeti neciji trud i rad,ali od nje niko ne ocekuje ,da uradi nesto konkretno i korisno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17