• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2018

12:16

VUK JEREMIĆ UZ PRASETINU SLAVIO POBEDU NEZAVISNOG I CELOVITOG KOSOVA!

Politika

VUK JEREMIĆ UZ PRASETINU SLAVIO POBEDU NEZAVISNOG I CELOVITOG KOSOVA!

Podeli vest

Lider Narodne stranke i koalicioni partner Dragana Đilasa i Boška Obradovića sinoć je u jednoj pečenjari u Čačku uz praseće pečenje proslavio veliku pobedu njega i drugara "velikih" Srba i šiptarskih lobista jer su uspeli da sačuvaju nezavisno i celovito Kosovo

Nakon vesti da se nemačka kancelarka Angela Merkel oštro usprotivila promeni granica na Balkanu, a samim tim i ideji o razgraničenu Srba i Albanaca na Kosovu i Metohiji, Jeremić je odlučio da uz prasetinu proslavi uspeh borbe koju su on i njegovi prijatelji Đilas, Obradović, Sonja Biserko i Nataša Kandić vodili za očuvanje nezavisnog i celovitog Kosova. Čak se time pohvalio i na društvenim mrežama.

facebook

Kako Informer saznaje, i lider Dveri Boško Obradović je u svojoj kući u Čačku, zajedno sa najbližim saradnicima, proslavio

što će lažno Kosovo najverovatnije ostati celovito, uprkos nastojanju predsednika Aleksandra Vučića da Srbija u sporu sa Prištinom ne ostane praznih ruku.

Podsetimo, danima unazad lideri srpske opozicije su pozivali na vojni udar i sukobe na ulicama Beograda i drugih srpskih gradova. Nevladine organizacije sa Natašom Kandić i Sonjom Biserko na čelu besomučno su slale pisama u Brisel u kojima su decidno tražile da se sačuva multietničko i celokupno Kosovo.

Njima su se pridružili i bivša liderka Srba sa Kosova Rada Trajković i iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić, koji su se borili da Srbija ne dobije ništa u pregovorima sa kosovskim Albancima. Verovatno je za celu ovu družinu, koju su sabrali mržnja prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ljubav prema novcu i funkcijama, kao nagrada odjeknula vest da je Angela Merkel izjavila da nema promena granica na Balkanu.

Bez obzira na to što je tom izjavom Merkelove zadat snažan udarac srpskim interesima na Kosovu i Metohiji, društvo koje pored Biserkove i Kandićeve čine Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, otac Sava Janjić i Rada Trajković  proslavljaju pobedu svoje „dosledne“ politike za jedinstveno Kosovo, koje će, ako bude po njihovom, biti isključivo albansko, a nimalo srpsko, bez obzira na to što će od srpske nesloge opet profitirati samo kosovski Albanci.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikolija

pre 5 godina

Sjajna slika za svet oko njega. Glasači to vide, glasačima je jasno.

Pero

pre 5 godina

STAVI TO SVINJČE TAČIJU I RAMUŠU U GUZICU I TVOJIM VELIKIM SRBIMA I ZA TE DVIJE DAME ....SMRDULJE PRODATE....MRŠ IZ SRBIJE....

milun

pre 5 godina

Joj koliko je zino moze ceo tanjir prasetine da mu stane u usta.

rambo

pre 5 godina

Srbijo proteraj domace izdajnike i konfiskuj sve sto imaju....!!!!

Jovan

pre 5 godina

Kako je odvratan Jeremić Fujjjjjjjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija