• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.08.2018

14:27

VUČIĆ: NEKI KRETENI IZ OPOZICIJE TRAŽE DA SE DODIKU ZABRANI ULAZAK U SRBIJU! Da li ste vi normalni, na kojoj planeti živite?!

Politika

VUČIĆ: NEKI KRETENI IZ OPOZICIJE TRAŽE DA SE DODIKU ZABRANI ULAZAK U SRBIJU! Da li ste vi normalni, na kojoj planeti živite?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je opozicija dovela zemlju do toga da je moguće da se zabrani ulazak predsedniku Reprublike Srpske "u njegovu Srbiju"

- Imate kretene na opozicionoj sceni, to je gore od kretena, koji traže da se zabrani ulazak Dodiku, da bude uhapšen. Da li ste vi normalni, na kojoj planeti živite - upitao je on.

Kako je dodao, traže da se zabrani Dodiku ulazak, jer im je rekao istinu u oči. 

- A pri tome vam nije rekao da ste vi tome doprineli - zaključio je Vučić.

U poslednih 30 godina napravili smo mnogo katastrofalnih grešaka i za to se plaća cena, ali ja ne želim da kukamo i plačemo nad sudbinom, želim život, mir i budućnost, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Ta borba traje traje vekovima. Mi smo u poslednjih 30 godina napravili mnogo katastrofalnih grešaka. Je l' mislite da se za to ne plaća cena? Ali, mi u Topličkom okrugu imamo manje Srba nego Albanaca u Podujevu, a to su četiri opštine - rekao je Vucicć novinarima posle obilaska Vojno-tehničkog instituta.

VUČIĆ: ČESTITAM OPOZICIJI ŠTO SU SE IZBORILI ZA NEZAVISNO KOSOVO, a ja sam kriv što sam se drznuo da se borim za Srbiju!

Sve ide protiv nas, ali Srbi nisu nikad voleli da gledaju u budućnost i analiziraju i kako da nešto poprave, rekao je on.

- Najviše volimo da plačemo nad svojom sudbinom. Volimo izgovore, da uvek neko drugi bude kriv. (Što mi mi ne izađemo na protest kao Rumuni, kod Erdogana pada lira). A kod Vučića ne pada dinar već godinama. Kod nas kad država nije kriva za nešto, vi ste propali. Država mora da bude kriva za sve, moramo da budemo gubitnici - rekao je Vučić.

U tom kontekstu upitao je koliko pesama imamo u kojima se slave naši uspesi - možda jednu, dve.

- Ja hoću život, mir, budućnost, neću da plačemo. A, ne, ne Vučiću, ti hoćes da nas odvojiš od zavetne politike - e, evo vam sad, sada ćemo svi da plačemo. Dobili ste razgraničenje kako su drugi odlučili u vreme vaše vlasti, ništa niste uradili po tom pitanju. Ja sam se mučio i borio da nešto promenim - mogu-mogu, ne mogu, nije problem. Pa jednog dana objasnite Srbima na KiM zašto ste vodili takvu poltiiku i zašto ne žive u Srbiji - poručio je Vučić opoziciji.

Kako je dodao, on će na vlasti biti još jedno tri godine, a o ovome će se pričati još 30 godina.

NIKO NE ŽELI DA ŽIVI U ĐAKOVICI

- Problem je kada neki govore o KIM, a ništa ne znaju, ama baš ništa...a moraju da znaju jednu stvar: naši ljudi neće da žive u Kikindi, Požarevcu, Vranju ....svi idu u Beograd, Novi Sad, ili beli svet. A, ko od vas hoće da ide u Ðakovicu, osim što hoćete da mi držite pridike... Je l' ima ikoga od vas? Nema nikog - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o stavovima opozicije o Kosovu i Metohiji.

- A, to je vekovna srpska zemlja, koju ćemo da čuvamo još 5. 000 godina, a nema nijednog Srbina koji hoce tamo da ode - primetio je ironično.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
paramonte

pre 5 godina

Opozicija nema pravo da se mesa u to ko ce doci u Srbiju.

Dara

pre 5 godina

Možete samo da pljunete pod prozor i Vučiću i Dodiku. Toliko.

Milica

pre 5 godina

Opozicija kao i uvek prica gluposti i radi protiv svog naroda.

maka

pre 5 godina

Pa kreteni i lopovi iz opozicije ne vole kad im se kaze istina u oci.

ana

pre 5 godina

Opoziciji ne odgovara kad se govori istina i kad se govori otvoreno o svakom problemu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija