• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

14.08.2018

14:56

VUČIĆEVIĆ: Srbi sa KiM treba da znaju ko je kriv što će ostati da žive u  suverenoj i lažnoj državi!

Politika

VUČIĆEVIĆ: Srbi sa KiM treba da znaju ko je kriv što će ostati da žive u suverenoj i lažnoj državi!

Podeli vest

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je danas za televiziju Pink da je jedina politika opozicije da u Srbiji bude što gore, da izgubi celo Kosovo i da ono bude nezavisna, celovita država

Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović nisu krili zadovoljstvo zbog toga što će lažna država Kosovo ostati celovita, uprkos nastojanju predsednika Aleksandra Vučića da u sporu sa Prištinom Srbija ne ostane praznih ruku.

Vučićević ističe da se juče slavilo i da to slavljenici nisu ni krili.

- Vuk Jeremić objavio je sliku iz pečenjare kako jede pečenje i slavi valjda to što je poručeno da je Kosovo nezavisna država. Prema našim informacijama, Boško Obradović organizovao je proslavu u svojoj kući u Čačku - kaže glavni i odgovorni urednik Informera.

Ističe da je njihova jedina politika da Srbiji bude što gore, da izgubi celo Kosovo i bude nezavisna, celovita država.

- Na Kosovu bi pokušali politički da profitiraju. Radovanjem i slavljem što Srbi sa severa Kosova neće živeti u Srbiji, opozicija pokazuje krajnje licemerje i nedostatak politike - kaže je sagovornik Pinka.

- Vrlo je važno da građani Srbije sa severa KiM znaju da baš zbog tih ljudi ostaju da žive, nažalost, u nekoj nezavisnoj, lažnoj državi Kosovo - zaključuje Vučićević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Radul

pre 5 godina

Da bi žuti mogli dalje da se drogiraju i kradu, zato su (pre)dali Kosovo ! I ovo malo što Precednik pokušava, njima smeta. Žalosno.

Andrijana

pre 5 godina

Znaci da Jeremic i ostali zele da se pitanje KIM resi na stetu Srbije i gradjana.

Stojan

pre 5 godina

Neki kao da su poludeli pa bi sto brze da predaju Siptarima Kosovo i Metohiju.

Bojan

pre 5 godina

Krivci se i ne kriju.slave svaku vest,koja je u odbrani nezavisnog kosova i to javno slave.Srbi znaju,svet zna.A dali izdajnici mogu mirne duse docekati starost,i veciti dan.nek stave prst na celo.

paramonte

pre 5 godina

Sto se tice opozicije,njima nije bilo u interesu da zastite teritoriju Srbije,vec licni interes.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija