• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2018

18:44

IGUMANE SAVO JANJIĆU, čik ako smeš napiši KOSOVO JE SRBIJA!

Politika

IGUMANE SAVO JANJIĆU, čik ako smeš napiši KOSOVO JE SRBIJA!

Podeli vest

Iguman manastira Visoki Dečani otac Sava Janjić i nakon izjave Angele Merkel da neće biti promena granica na Kosovu, čime je ideja o razgraničenju Srba i Albanaca na KiM postala gotovo nerealna, nastavio je na tviteru da iznosi svoje stavove o potrebi očuvanja takozvanog nezavisnog i celovitog Kosova

Otac Sava je danas na svom profilu na Twiteru ponovo napisao kako je razgraničavanje opasno, čime je opravdao ono što su zagovarali šiptarski lobisti Sonja Biserko i Nataša Kandić, kao i opozicioni lideri Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, a to je da Kosovo treba da ostane nezavisno.

Za srpski narod i prema saopštenju Sabora SPC u maju 2018 opasna je ne samo etničko-teritorijalna podela Srba i Albanaca, već i svaki vid priznanja nezavisnog Kosova koje ide u pravcu etnički čistog albanskog društva. Potrebna je šira demokratizacija, ozbiljan restart dijaloga i mir - napisao je on.


Ali pošto se otac Sava izdaje za velikog branioca Srba na Kosovu i Metohiji nameće se jasno pitanje za njega.

Igumane Savo Janjiću, da li smeš javno da napišeš Kosovo je Srbija i Kosovo je srce Srbije?

VUČIĆEVIĆ: Srbi sa KiM treba da znaju ko je kriv što će ostati da žive u suverenoj i lažnoj državi!

VUČIĆ: ČESTITAM OPOZICIJI ŠTO SU SE IZBORILI ZA NEZAVISNO KOSOVO, a ja sam kriv što sam se drznuo da se borim za Srbiju!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tara

pre 5 godina

Igumane Savo srpski iz vašeg izlaganja se nije moglo naslutiti da je Kosovo srce Srbije

Jovan

pre 5 godina

Taj tvoj pop ili šta je krije se izacrkvenih haljina neznam ko može verovati crkvi koliko ima lažnih velikih popova sveštenika koji služe bogu kao ovaj anti hrist koji je protiv Srbije srpskoga naroda pravoslalja !

mala

pre 5 godina

Ne znam zbog cega se crkve uporno mesaju u politiku?

Gvozden

pre 5 godina

Ovaj iguman radi protiv interesa Srba i Srbije na Kosmetu.

Alhemičar

pre 5 godina

Ne sme taj da napiše ,zato što on prvi ne veruje u to i podržava Albance .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija