• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.08.2018

11:46

JOVIČIĆ: Tužilaštvo da reaguje na pozive veštačkih i nepostojećih saveza opozicije na linč predsednika

Politika

JOVIČIĆ: Tužilaštvo da reaguje na pozive veštačkih i nepostojećih saveza opozicije na linč predsednika

Podeli vest

Predsednik opštine Palilula i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić pozvao je danas Tužilaštvo da reaguje na pozive pojedinih lidera opozicije koji otvoreno pozivaju na državni udar i linč Predsednika Srbije i poručio da Tužilaštvo mora da zaštiti "sve nedužne žrtve svakog nasilnika"

On je u saopštenju dostavljenom medijima rekao da lideri "veštačkih i nepostojećih saveza opozicije pozivaju Vojsku i Policiju na državni udar", a da Tužilaštvo ćuti.

- Pozivam ih da reaguju jer je sramno što čovek koji ima krivičnu prijavu za nasilje nad spostvenom ženom nije još uvek procesuiran i umesto da bude u zatvoru zbog porodičnog nasilja, Boško Obradović poziva na državno nasilje - rekao je Jovičić.

SELAKOVIĆ: Kvazipatriota Boško Obradović pokušava da javnosti skrene pažnju na sebe, nije ovo prvi put da napadaju predsednika!

Prema njegovim rečima, Tužilaštvo i nadležne institucije moraju da zaštite sve nedužne žrtve svakog nasilnika, pa i Boška Obradovića, "koji očigledno misli da je iznad zakona i da će ga najnoviji ''saveznik'' Dragan Ðilas zaštititi".

- Gospodine Obradoviću, Ðilas je u ekskluzivnom Porto Karasu, a vreme je da se o vama pobrine tužilaštvo. Bar dok vas ne zatvore u ludnicu! I ne zaboravite, Aleksandar Vučić nije žena koju ćete da šamarate pa da se sakrijete iza imuniteta! On je čovek koji će sa istim entuzijazmom da zaštiti i tu nesrećnu ženu i našu Srbiju - rekao je Jovičić.

Kako je dodao, u Srbiji ima mnogo malih, običnih ljudi koji su spremni da pruže podršku Predsedniku Vučiću, zbog čega očekuje da Tužilaštvo pokaže da je nezavisno i da svako ko poziva na nasilje i vrši nasilje "završi tamo gde mu je mesto".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alhemičar

pre 5 godina

Tužilaštvo da radi svoj posao i da oni koji su pozivali na linč odgovaraju krivično.

Ana

pre 5 godina

Mora se reagovati jer u suprotnom oni ce se jos vise osiliti.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Sramota je kako se pojedici iz opozicije ponašaju kao i pretnje koje upućuju srpskom predsedniku.

Tanja

pre 5 godina

Za Boškića je to normalno stanje stvari, ko o čemu nasilnik o nasilju. Ništa novo.

Kostadin

pre 5 godina

Kakav im je vođa, Obradović, takva im je i retorika. Gomila neostvarenih, iskompleksiranih malograđana, istih poput onih koji su u Nemačkoj doveli Hitlera na vlast. Nesposobni za stvaranje, sposobni samo za razaranje.

pop

pre 5 godina

Hitno da reaguje , jer ovo ni u jednoj drzavi nebi proslo nekaznjeno.

mala

pre 5 godina

Nadam se da ce neko reagovati na ove uvrede i pretnje.

MilijanaLakić

pre 5 godina

Sramotno je što tužilaštvo neće da se meša u svoj posao u ovom slučaju ili možda ne smeju da se zamere "salonskim revolucionarima" koji su ih i imenovali na te funkcije pre par godina

Pjer

pre 5 godina

Treba prvo reformisati pravosudje,jer su tu sve Tadićevi tužioci,čast izuzecima,pa ćemo tada imati normalnu reakciju tužilaštva,kao u svim normalnim zemljama !!

dunjica

pre 5 godina

Državni udar u zemlji nikome ne može doneti dobro!

Borča

pre 5 godina

Kako je krenuo Obradović, vrlo brzo mu se smeše lisice na rukama.

Palilula

pre 5 godina

Da Obradović zna šta je sramota, nikada se ne bi oglasio u javnosti.

paramonte

pre 5 godina

Neka vec jednom reaguju,jer ovo predugo traje.

Eskim

pre 5 godina

Tuzilastvo mora da se pozabavi pozivom na puc i krvoprolice!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija