• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

15.08.2018

13:14

MARKOVIĆ: LICEMERNO JE ŠTO DRAGAN ĐILAS kritikuje medijsku scenu u Srbiji, u njegovo vreme nije smela da se prenese izjava opozicije

Politika

MARKOVIĆ: LICEMERNO JE ŠTO DRAGAN ĐILAS kritikuje medijsku scenu u Srbiji, u njegovo vreme nije smela da se prenese izjava opozicije

Podeli vest

Sekretar beogradskog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Marković ocenio je danas da je licemerno to što Demokratska stranka daje sebi za pravo da kritikuje medijsku scenu u Srbiji, navodeći da u vreme vlasti DS nijedan medij, za razliku od danas, nije smeo da prenese izjavu nekoga iz opozicije

- Licemerno je da DS, čiji je tadašnji lider Dragan Ðilas držao u svojoj šaci medijski prostor u Srbiji danas pominje ovu temu, pogotovo imajući u vidu da je svojevremeno Verica Barać govorila o apsolutnoj kontroli medija koju je Ðilas sprovodio kroz svoje agencije - naveo je Marković u pisanoj izjavi.

MILIĆEVIĆ: Zajednički program opozicije je mržnja, nasilje, destabilizacija i haos!

On tvrdi da Ðilas i danas pokušava da uspostavi potpunu kontrolu nad medijima "preko svoje Dajrekt medije, Šolaka i SBB", što, kako je naveo, potvrđuje najveći paradoks današnjeg saopštenja DS i njihovog postojanja kao stranke uopšte.

Marković u pisanoj izjavi dodaje da u vreme vlasti DS niko nije hteo da objavi ni, na primerm, tekst o ubijenom Ranku Paniću, za kojeg smatra da je nastradao samo zato što je mislio drugačije i zato što nije delio uverenja DS. 

- Takođe, na tadašnjem Studiju B četiri godine niste mogli da vidite da gostuje bilo ko iz opozije, jer je upravo Demokratska stranka kontrolisala navedeni medij - naveo je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 5 godina

Djilas samo kritikuje nesto, danas u Srbiji mediji imaju svu slobodu, sto za vreme njegove vladavine nije bio slucaj.

Maki

pre 5 godina

Opoziciji je pametnije da cuti. Pokazali su sta "umeju".

paramonte

pre 5 godina

Od muke sto nije na vlasti,Djilas ce sve kritikovati.

paramonte

pre 5 godina

Evidentno je da je teski neradnik i da voli da zivi na tudjoj grbaci.

Drina

pre 5 godina

Ma koga još interesuje šta Dragan Đilas izjavljuje.

Branko N

pre 5 godina

Kada bi mogao Đilas bi sve medije zatvorio koji ne piše dobro o njemu. Međutim njega više niko ne sluša.

ivana

pre 5 godina

Dragan Djilas,kao i ostatak opozicije,nije kopetentan da komentarise bilo sta,jer kad bi se uporedjivalo kako je bilo u njegovo vreme,ne bi imao cim da se pohvali.

Tina

pre 5 godina

Za vreme svoje vladavine DS je kontrolisao sve medije kako bi se promovisali.

Saki

pre 5 godina

O Đilasovoj mračnoj prošlosti su svi vrlo dobro upoznati.

asad

pre 5 godina

Sve je to Djilas zaboravio , pa sada podriva drzavu sa svih strana.

Igor

pre 5 godina

Dragan Djilas bi zeleo da kao nekada krade pred ocima javnosti .

Zivorad

pre 5 godina

Djilas kritikuje sa mora i plaze? Tako se bori za Srbiju?

Tea

pre 5 godina

Opozicija,Djilas,Jeremic i ostala elita bolje da cute jer je narod uvideo sta su svesve upropastili

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Slažem se. Svi se odlično sećamo tih vremena. A sada non stop traže priliku kako bi "smenili" predsednika, al to im neće poći za rukom.

Govedarica

pre 5 godina

Đilasa ubija nostalgija za vlašću. On kuka za foteljom i privilegijama.

Stanka

pre 5 godina

Tom smradu ce jos malo smetati kako disemo, jer svoje komplekse i frustracije leci na nama, a ne u ustanovama predvidjenim za to.Ko jos Djilasa uzima za ozbiljno, i vrednuje njegove reci!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija