• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2018

17:59

MILENKO JOVANOV: Jeremić nastavlja politiku za Srbiju ništa!

Politika

MILENKO JOVANOV: Jeremić nastavlja politiku za Srbiju ništa!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je danas da je Vuk Jeremić nastavio da dosledno sprovodi svoju politiku, koja ima, navodi, za cilj da "celo nezavisno Kosovo po modelu dve Nemačke postane članica UN, a da država Srbija na Kosovu nema apsolutno ništa"

- Tu je politiku vodio u vreme kada je, na nesreću Srbije, bio ministar inostranih poslova, kada je postavljao granicu na Jarinju i Brnjaku, postavljao pitanje Međunarodnom sudu pravde koje je za posledicu imalo mišljenje koje kaže da odvajanje Kosova i Metohije nije suprotno međunarodnom pravu, kada je uvodio Hašima Tačija na sednice Saveta bezbednosti UN da govori umesto UNMIK-a, kada je šibicario i lagao Kinu i Rusiju, izmestio pitanje KiM iz UN i prebacio ga na Evropsku uniju, kada je radio iza leđa pregovaračkom timu Srbije..." kazao je Jovanov.

Zato, dodao je, njegovo "glumatanje nekakvog patriotizma" može samo da izazove gađenje, jer se iza te loše odglumljene fasade "nalazi biće koje je nanelo nesagledivu štetu državi Srbiji i njenim interesima na Kosovu i Metohiji i koje danas čini sve što može da ta šteta bude i veća i zato je predmet obožavanja albanskih medija".

Jovanov kaže i da Jeremić i dalje nije odgovorio zašto je od ambasade arapske države Katar u Berlinu, koja je 2011. godine priznala "nezavisnost" Kosova, dobio 200.000 evra i kakve to veze ima sa politikom koju vodi.

JOVANOV: Predali Kosovo, a optužuju onog koji bi nešto da spas!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Alhemičar

pre 5 godina

Gledali smo njihovu politiku 12 godina za Srbiju ništa, ali za njihove dzepove svašta.

Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Jeremiću bi bilo pamtenije da ćuti kada se raspravlja o KiM , on ima njamanje prava da govori o srpskom Kosmetu.

Drasko

pre 5 godina

Važno je da se Vuk najeo prasetine "Kod Dragiše" u Čačku i da je otišao na odmor, a šta će biti sa KiM to mu je sada u drugom planu.

Glasinac

pre 5 godina

Ma ko još obraća pažnju na ono što Jeremić trabunja.

Miloš Kosorić

pre 5 godina

Na mnoga pitanja Jeremić nije odgovorio a veoma bi bilo interesantno za javnost.

Folirant

pre 5 godina

Ja bi na ovo dodao da je pored celovitog Kosova njemu bitno i da napuni dzepove. Nije jeftino setkati se po svetu i praviti selfije.

Stevan Grbic

pre 5 godina

Jeremic se nikad nece promeniti. Srecom pa i svi mi to znamo, tako da nece dobiti ni sansu da nam pokaze da nismo u pravu.

kika

pre 5 godina

Jeremica bi trebalo da bude sramota.Glumi Srbina a daleko od toga da se ponasa tako

anja

pre 5 godina

Jeremicu je bolje da ode opet malo u Katar na odmor,posto Srbiji i onda kada je bio na vlasti i sada samo nanosi stetu.

Nikola92

pre 5 godina

Koliko marljivo radi poslednjih dana za Albance i nezavisno Kosovo ima da od Haradinaja trazi povisicu za avgustovsku platu...

Sanja91

pre 5 godina

Sramota jedna. On je jedan od one propale ekipe koja je dala KIM za fotelju.

Mario

pre 5 godina

Jeremića nikada nije interesovao narod, njega samo novac pokreće.

jasna

pre 5 godina

svi na svetu znaju koliko je jeremić učinio za nezavisno Kosovo, pa mu je bolje da se pokrije ušima.

Tami

pre 5 godina

Nije mi jasno dokle ce Jeremic da radi na stetu svojoj drzavi i zasto se ne povuce, kada svi gradjani znaju kakav je i koliko je lose uradio ovoj zemlji

Teodora

pre 5 godina

Jeremic i njemu slicni ne zele nista dobro Srbiji, jedini cilj im je vlast.

OnyxxBG

pre 5 godina

On i nema neki rezultat. Ništa ostaje ništa ma u koje ruho se zavio

Stefan

pre 5 godina

Jeremica iskljucivo zanimaju licni interesi! Briga njega i za Kosovo i za ljude koji dole zive!

Velizar

pre 5 godina

Jovanov je gospodina za Jeremica u svakom pogledu.

Nena

pre 5 godina

Bas ga briga za Kosovo! On u svemu gleda samo licni interes!

Slađa

pre 5 godina

Albanski heroj Jeremići oduvek radi protiv interesa srpskog naroda !

Viktorija Vikica

pre 5 godina

Vuk Jeremić je čovek koji je na sve spreman zarad svog dobra. Od njega ništa više ne treba da nas iznenadi.

Anabell

pre 5 godina

Jeremic je uvek gledao svoju korist.On je jedan najobicniji sibicar lenstina i pokvarenstina,koja nema postovanja prema gradjanima Srbije.Zato i nema podrsku gradjana,jer je hronicni lazov.

Ana

pre 5 godina

Zahvaljujuci vladajucoj vlasti nasa drzava velikom brzinom napreduje.

Eva

pre 5 godina

Budimo ponosni na nasu drzavu, jer pravi ljudi vladaju njome.

Dea

pre 5 godina

Baš Jeremića briga kako je ljudima na Kosovu pa i u Srbiji, on samo zna protiv svog naroda da radi, da gleda svoj interes.

Danko

pre 5 godina

Jeremić je politička nula i ekspozitura nekih stranih centara moći.

Mirko

pre 5 godina

Ali na svu srecu a njegovu zalos ne pita se on i njegovi pajtosi Dragan,Bosko,Boris vec legitimni predsednik Vucic koji ima apsulutnu podrsku svog naroda

Miko

pre 5 godina

Jeremija je niko i ništa. Nula od čoveka. Ne može čovek pošteno da se bavi nekim poslom i pošteno zarađuje, nego prodaje sebe i državu u kojoj živi. Bruka!

Lena

pre 5 godina

Sta bi se drugo moglo ocekivati od tog debila Jeremica, neka ide na prasetinu i nek se ne javlja vise nikada, izrevotirace narod sa svojim izjavama. vec dovoljno problema zadaje naciji jos i ovo, stvarno sramno!

Sale

pre 5 godina

Jeremić gleda isključivo sopstvene interese, tako da mu je Srbija na zadnjem mestu, to je odavno pokazao.

mico

pre 5 godina

Ne borese svi za državu....Neki se bore za sebe kao Jeremić....

Beki

pre 5 godina

Jeremic je ocigledno usao u politiku zbog para i licnih interesa, a ne da podigne interese Srbije i zato nastavlja u tom stilu.

Izbori 2024

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija