• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/ Informer.rs

16.08.2018

14:19

SRBIJA KONAČNO IMA ODGOVORNOG PREDSEDNIKA! Gojković: Do sada je politički manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa ne dešava!

Politika

SRBIJA KONAČNO IMA ODGOVORNOG PREDSEDNIKA! Gojković: Do sada je politički manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa ne dešava!

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković najoštrije je osudila napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako kaže, prvi predsednik Srbije koji je izasao pred našu i međunarodnu javnost sa predlogom kako rešiti problem odnosa Beograda i Prištine

- Do sada je politički manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa oko nas ne dešava. Srbija sada konačno ima odgovornog predsednika, drzavnika, koji je predložio održivo rešenje važno za budućnost naše zemlje i naroda - rekla je predsednica parlamenta.

Kako kaže, na jednoj strani je on koji ne sklanja glavu od problema, rešava ga koliko god da je težak.

- I ja sam na njegovoj strani, jer se ne plašim mira i dobrih komšijskih odnosa u budućnosti. Bojim se njegovih kritičara koji su bezidejni, ali glasni i koji bi da ratuju, ali da ne ginu oni, koji bi da takozvanoj državi Kosovo daju sve, a da Srbi nemaju ništa - poručuje Gojković.

POLTRONI SAVEZA ZA PLJAČKU SRBIJE SU KUMOVALI NEZAVISNOSTI KOSOVA, A DANAS POZIVAJU NA PUČ! Podrška Vučiću iz Lebana, Požege, severnog Banata...

Vučić je kao predsednik države predložio razgraničenje, a njegovi protivnici koji su odbili unutrašnji dijalog, jer nemaju svoj predlog, danas su se ujedinili sa svih strana i boja, dodala je ona, a navodi se u saopštenju.

- Zato oni nisu ozbiljni političari, već politikanti, a predsednik Srbije je političar koji ima svoj stav i koji predlaže dobro rešenje za sadašnju i buduću Srbiju i zaslužuje našu podršku. Moju ima, kao i velike većine poslanika u Narodnoj skupstini Republike Srbije - zaključila je Gojković.

ĐURIĆ: Ako Arifi nije razumeo Prvi briselski sporazum, NUDIM MU PRAVNU POMOĆ DA MU OBJASNI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ddd

pre 5 godina

Nas predsednik i preduzima nesto i bori se svom snagom za Srbiju.Ko vidi suprotno taj ima neki problem

Anja

pre 5 godina

Vucic se lavovski bori za svoj narod, njegovi rezultati su dokaz za to, zato ga narod i podrzava

Nena

pre 5 godina

Vruc krompir su ostavili ovoj Vladi, nikada nisu hteli da resavaju i sada samo kritikuju.

Dea

pre 5 godina

Vučić je prvi predsednik koji brine za budućnost svog naroda, stoji iza svojih reči, i ma koliko bilo teško uvek ostaje uzdignute glave.

Mašnica

pre 5 godina

Potpuno odgovoran predsednik prema svim građanima Srbije.

Tanja

pre 5 godina

Svi predhodni predsednici su samo figurativno se pojavljivali, realno ih nije ni zanimalo šta se dešava sa narodom.

Rada

pre 5 godina

Ma koliko godina da se bave politikom, Đilas, Jeremić i ostali su samo političari u pokušaju. Pokušavaju da prevare narod raznim izmišljotinama i lažima.

maki

pre 5 godina

Srbija sigurno ima najboljeg predsednika do sada, predsednik Vucic zasluzuje maksimalnu podrsku naroda.

Bojan

pre 5 godina

Predsednik koi ima hrabrosti.I koi ima snage.Predsednik koi brine o interesima svoje drzave,i njenih gradjana.

Jelena

pre 5 godina

Majo slazem se sa tobom u potpunosti. Ne samo prvi covek koji je izasao sa predlogom za resavanje odnosa Beograda i Pristine, nego i svih ostalim spornih pitanja koje nasa zemlja ima. Uvek se pojavljuje i kada je dobro i lose, uvek ima nesto smisljeno i pokusava da izvuce ono najbolje za nas, nas narod, zemlju i buducnost.

kovi

pre 5 godina

Naravno da su svi uz Predsednika Aleksandra Vučića jer jedini on sa svojim saradnicima se bori za mir,stabilnost kako Kosova tako i Srbije.

Putnik

pre 5 godina

Da sam na Djilasovom mestu ne bih iz kuce izlazio . Sramotno je koliko su unistili nasu zemlju i nije im dosta jer koliko vidim oni bi nasu zemlju prodali Albancima samo da napune svoje dzepove.

Hana

pre 5 godina

Zaista je tako! To je čovek čije ideje treba da podržavamo!

Milica

pre 5 godina

Srbija je dozivela da na celu bude odgovoran,hrabar i posten covek.

Miloš

pre 5 godina

Aleksandar Vučić je odgovoran, kvalitetan, čovek pun znanja koji rešava probleme, a ne sklanja se od njih. Pod njegovim vođstvom, Srbija napreduje iz dana u dan!

kornjacarade

pre 5 godina

TAKO JE .PREDSEDNIK VUČIĆ JE ODGOVORAN PREDSEDNIK

Marija

pre 5 godina

I to koliko odgovoran do sada ni jedan nije bio...

mirko08

pre 5 godina

Aleksandar Vučić se zaista bori za svoj narod, zato ima ogromnu podršku narodu.

Fudbaler

pre 5 godina

Aleksandar Vučić i treba da nastavi sa svojom odgovornom politikom, i treba da nastavi sa formiranje ZSO jer je to jedina institucija koja može da poboljša život građana na prostoru KiM. Aleksandra Vučića potrebno podržati.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59